28 жовтня 2017 16:50

Франсиско ДИ ФРАНКО: "Динамовцы умеют классно контролировать мяч"

Напередодні поєдинку з київським «Динамо» Франціско Ді Франко та Фернандо Тіссоне провели традиційну автограф-сесію для вболівальників. По закінченні заходу Франціско поділився враженнями від зустрічі з фанами та розповів, чого чекає від двобою з віце-чемпіонами.


– Виключно хороші емоції. Я радий, що зміг розділити ці хвилі радощів з людьми, котрі прийшли сюди. Мене найбільше вразило те, що зовсім маленький хлопчик знав у скільки років я дебютував в «Бока Хуніорс». Це дуже приємно.


– Ти дебютував за «Карпати» саме у матчі з київським «Динамо». Щоправда, дебют не зовсім вдався, адже команда тоді поступилась...
– У футболі завжди існує таке поняття як «реванш». Сподіваюсь, що наша команда зможе тріумфувати в неділю.


– Кияни – віце-чемпіони України, не боїтесь цієї команди?
– Ні. На поле виходять одинадцять футболістів проти одинадцяти, умови для кожного рівні. У футболі все вирішує тільки гра, а не статус та ім’я команди.


– Чим найбільше запам’ятались тобі динамівці, їхні сильні сторони?
– Вони вміють класно контролювати м’яч. Хочу також відзначити, що в їхньому складі є кілька виконавців, котрі можуть вирішити долю матчу. Згадати хоча б нашу попередню зустріч, тоді, один футболіст тричі зумів відзначитись у воротах Мисака.


– Як гадаєш, той факт, що кияни не дорахували у своєму складі відразу кількох провідних футболістів, може зіграти на користь «зелено-білих»?
– У першу чергу, для того, щоби перемогти, ми маємо думати про себе. Не варто занадто сконцентровуватись на супернику. Результат буде залежати від того, як наша команда покаже себе на футбольному полі. Повторюсь, у них є чимало хороших футболістів. Тому, думаю, «Динамо» знайде ким замінити того ж Сидорчука.


– На твою думку, за рахунок чого «Карпати» можуть здобути у неділю позитивний результат?
– Бути максимально сконцентрованими впродовж матчу всі дев’яносто хвилин. У нашому складі є чимало класних, майстерних виконавців, які допоможуть досягнути переможного рахунку.


– «Карпати» спробують грати першим номером, чи все ж будуть «чіплятись» на контратаках?
– Звичайно, нам би дуже хотілось володіти перевагою на полі. Ми налаштовуємось на серйозну боротьбу та важкий поєдинок. Без сумніву, поступатись не захоче ні одна з команд. Тож, думаю, глядачі побачать цікавий футбол.


– Минулий тур для «Карпат» запам’ятався лише позитивними емоціями...
– Ми сподіваємось, що так буде і надалі. Перемога над «Ворсклою» зарядила нас хорошим настроєм, який може допомогти у недільному протистоянні.