27 жовтня 2017 13:12
6

Игорь КИСЛОВ: "Не понимаю, как Кадар и Пантич попали в "Динамо"

Відомий в минулому футболіст "Ворскли" Ігор Кислов розкритикував селекційну службу київського "Динамо".


"Як "Динамо" може добре грати, якщо нема хороших виконавців? Селекційна служба цілком провалює свою роботу. Не розумію, як Кадар та Пантіч потрапили в "Динамо". Певен, що в Україні багато своїх футболістів рівня цих легіонерів. У 1990-у році я став чемпіоном Болгарії. На чужині мені одразу дали зрозуміти, що мушу бути на голову сильнішим за місцевих. І я працював, доводив, щоб заробляти чужий хліб. А нині ми гостинно відчиняємо двері посереднім іноземцям. Це абсурд!"

Кого ещё не опросили?
"Як "Динамо" може добре грати, якщо нема хороших виконавців? Селекційна служба цілком провалює свою роботу
Відкрию таємницю, вони потрапили по протекції Реброва. Дивлячись на Миколенко і Смирного у грі на кубок, то Кадар і Пантіч більш солідно виглядають, і по антропометрії, і по характеру.
о боже, давайте еще у дяди Васи возле подъезда спросим про селекционную службу Динамо. Пусть лучше у Кислова спросят например про Бернарда. Игрок 4ый год в клубе, был куплен за 25 лямов и до сих пор не показывает стабильной игры, явный провал
По Пантичу согласен - недорозумение на поле. А вот Кадар пока для меня загадка, слишком не стабильный, с тем же Шахтером был лучшим в защите.
Сховати
динамовец, с Александрией Пантич рвал и метал, был лучшим в защите.