19 жовтня 2017 14:00

"Динамо" - "Янг Бойз". Последние новости перед игрой: киевляне сыграют в белом

Вранці у день гри третього туру групового раунду Ліги Європи УЄФА «Динамо» - «Янг Бойз» у конференц-залі НСК «Олімпійський» відбулася передматчева нарада.


На ньому були присутні представники всіх служб нашого клубу, задіяні в організації матчу, представники команди-суперниці, делегат УЄФА, суддівська бригада, спостерігач арбітражу, адміністрація стадіону, представники правоохоронних органів та медичної служби.


Як і традиційно перед матчами, на яких очікується велика кількість уболівальників, багато уваги було приділено питанням безпеки.


Крім того, було затверджено, у яких комплектах форми проведуть матч обидві команди. Господарі поля зіграють у домашній формі білого кольору (голкіпер – у зеленому), а гості – у чорно-жовтих футболках, чорних гетрах та чорних шортах (воротар – у червоному).


У продажу ще є квитки практично всіх цінових категорій, тож ті, хто до останнього вагалися, ще встигнуть придбати квиток у бажаний сектор. Нагадаємо, найзручніший та найшвидший спосіб – зробити це онлайн.


Синоптики прогнозують на сьогодні порівняно теплу погоду без опадів, а отже комфортні умови для походу на стадіон.