13 жовтня 2017 17:14
1

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Гонсалес присоединился к команде, Цыганков, Вида и Хачериди с "Черноморцем" не сыграют"

У п'ятницю в обід «Динамо» в рамках підготовки до матчу з «Чорноморцем» на базі в Кончі-Заспі провело тренування. Про хід підготовки до важливої зустрічі Прем'єр-ліги та останні новини зі стану команди розповів головний тренер Олександр Хацкевич.

- Працюємо в режимі одноразових тренувань, сьогодні вночі до Києва останнім із збірників прилетів Дерліс Гонсалес. Долучені до роботи всі футболісти, на яких ми розраховуємо у грі з «Чорноморцем». Щодо кадрових питань, не готуються до матчу Циганков, Віда та Хачеріді (Євген також відбуває дискваліфікацію, - прим.ред.).

- Як будете виходити з ситуації, що склалася, наскільки серйозними є ушкодження?

- У нас достатньо хлопців, які раніше отримували мало ігрової практики. Це досить кваліфіковані виконавці, гадаю, ми гідно вийдемо з ситуації, що склалася. Не хочу зараз забігати наперед і казати про характери ушкоджень та чи будуть зазначені футболісти грати в наступних поєдинках. Наш головний матч - проти «Чорноморця». Далі будемо рухатися від гри до гри.

- Матчі збірних по-різному склалися для динамівців. З яким настроєм гравці повернулися до клубу?

- Привітав лише одного - Тамаша Кендзьору, збірна якого потрапила на чемпіонат світу. Хорвати свою задачу ще не вирішили, а Україна та Парагвай, на жаль, не пробилися до фінальної частини. Повинні розуміти, що збірна для когось у цьому році вже закінчилася, а комусь ще належить провести важливі ігри. Хлопці приїхали в різному стані, але вже встигли перелаштуватися на клубні справи. Сьогодні на зборах усім оголосили, що протягом 21 дня належить провести сім ігор, буде багато перельотів. І в кожній грі нам потрібно прагнути до максимального результату.

Завтра в обороні мінус Хачериді і Віда, Кадар скаржиться на сильну втому. Схоже, що в центрі уперше в сезоні може зіграти Пантич. Або ж Корзун. Взагалі перед Янг Бойзом комусь треба дати перепочинок, крім Циганкова, Віди і мабуть Гонсалеса..