12 жовтня 2017 00:34
2

Денис ОЛЕЙНИК: "Понимал, что могу не выдержать 90 минут"

Новачок "Десни" Денис Олійник прокоментував нічию своєї команди у матчі з "Інгульцем" (0:0).


"Звісно, результат матчу вплинув на настрій, налаштовувалися на перемогу, в нашій ситуації не можна втрачати очки, необхідно відірватися від конкурентів та догнати Арсенал-Київ. Інгулець компактно та організовано зіграв в захисті, вони явно грали на нічию та затягували час, але це футбол, в них була така задача", - цитує слова Олійника офіційний сайт "Десни".


"Я довго не грав, майже цілий рік – останню повну гру провів ще в Німеччині проти Штутгарта, а потім травмувався і пропустив чотири місяці. Відновився лише в кінці чемпіонату, було не просто потрапити в склад, тож зіграв лише десять хвилин в кінцівці матчу з гладбахською Борусією. Тому фізично було не просто, розумів, що можу не витримати 90 хвилин, але психологічно повністю готовий, почував себе добре. Встиг провести кілька хороших тренувань з Десною, і перед цим активно тренувався. Тож напередодні гри з Олександром Дмитровичем домовилися, що відіграю на максимумі скільки зможу".


"В пріоритеті в мене виступи за кордоном, в сильному європейському чемпіонаті. Але після травми відразу потрапити в хорошу команду не просто, тож вирішив зараз пограти в Україні. В мене було кілька пропозицій від клубів УПЛ, але поспілкувавшись з президентом Десни, побачивши стан речей в Чернігові, вибрав варіант з Десною – вирішив допомогти клубу виконати поставлене завдання та набрати хорошу форму в Чернігові. Я був приємно здивований, тренувальний процес на високому рівні, підбір гравців досить кваліфікований, навіть в такому складі Десна має грати в елітному дивізіоні, більше того, воно має боротися за першу шістку. Ті завдання, які стоять перед командою, мають бути втілені в життя, і надіюся я зможу з цим допомогти", - зазначив Олійник.