9 жовтня 2017 16:15
9

ФФУ: билеты, которые продаются спекулянтами возле "Олимпийского", являются фальшивыми. Это провокация!

Сьогодні у низці ЗМІ з’явилась інформація про те, що в Києві з рук можна придбати квитки на матч національних збірних України та Хорватії, на яких не вказано імен вболівальників. Замість ПІБ на білетах надрукований напис «ФФУ Полтава» чи інший. Федерація футболу України закликає шанувальників футболу не купувати такі квитки, оскільки вони є фальшивкою! А саму появу таких «квитків» ми розцінюємо, як провокацію.


Нагадаємо, що раніше ФФУ попереджала вболівальників про можливу появу таких фальшивок. Зокрема, у повідомленнях Федерації наголошувалося на тому, що придбати квиток на матч Україна-Хорватія можна лише на сайті e-sport.in.ua та в касах на Спортивній площі, 1 і на НСК «Олімпійський» на Троїцькій площі. Крім того, на оригінальних квитках обов’язково вказується ПІБ вболівальника, які будуть звірятися з даними паспорта чи іншого посвідчення особи при вході на стадіон.


Просимо Вас бути уважними і не купувати фальшиві квитки!

фууу, сама нарисовала излишки, а теперь спрыгивает. Типа умные.
Сховати
даже при Педрыче такого не было
Из-за таких фальшивок на следующем матче дисквалифицируют не сектор, как обычно, а всю полтавскую область. И при проходе будут проверять прописку. ФФУ угомонись...
На фото опубліковано фото білету з голограмою ФФУ. Що-що а голограму надрукувати і складно і дорого. ФФУ знову бреше і більше того скоріш за все покриває бариг.
Вы все врете, их там нет. Это провокации и рука Суркисов.
Если это провокация и билеты фальшивые, то почему она "трубит" об этом на весь мир, вместо того чтобы обратиться в правоохранительные органы и не ликвидировать провокацию? Да кого я учу! У них же есть вице-президент Холодницкий. Ну, тот что из НАБУ.
Смешно, при всех барыжили по полной, и сейчас барыжат, но тут появилось противоречие, билеты то именные. И что нужно сделать? Правильно, сказать провокация! Ну, а мы скажем Браво Федерация!
це все суркіс, О і путін. а ффу героїчно бореться зі спекулянтами. ввечері побачите як особисто президент ффу і його ВІРНІ зами на матчі будуть боротися і підтримувати
лол. ниправда, вывсеврети!!