7 жовтня 2017 11:17

Украинские ультрас: "Нам нечего делить с хорватскими фанатами. Никаких агрессивных действий мы не планируем"

Украинские ультрас на своей странице в Facebook выступили с заявлением относительно предстоящего матча Украина - Хорватия.


"Напередодні матчу між збірними України та Хорватії звертаємося до українських фанатів та фанатів з Хорватії, які планують відвідати цей матч.


Нагадаємо, що в березні, коли збірна грала матч в Загребі, нами була досягнута домовленість з хорватськими фанатами про «ненапад». Ось новина про це: goo.gl/AeD3oT - тоді виїзд фанатів з України відбувся без ексцесів і ті, хто мали змогу спілкуватися та відпочивати з хорватськими фанатами особисто, відчули гостинність та дружнє ставлення до себе. Тепер прийшов час матчу в Києві. Ми дотримуємося тих самих поглядів – нам немає чого ділити з хорватськими фанатами. Ніяких агресивних дій по відношенню до них ми не плануємо.


До такої ж позиції ми закликаємо і всіх пересічних вболівальників та громадян, які зустрінуть в своїх містах фанатів та вболівальників з Хорватії. Сподіваємося на адекватну поведінку з боку хорватських гостей.


Корисна інформація для фанатів з Хорватії: якщо вам потрібна будь-яка допомога в Києві, ви можете звернутися до магазину фанатів Динамо Київ - «ULTRA». Магазин знаходиться за адресою: вул. Саксаганського 66–Б і працює без вихідних з 11 до 20 години. Територіально магазин знаходиться в 15 хвилинах від НСК «Олімпійський». Також ви можете отримати допомогу, або поради, написавши на нашу пошту: [email protected]".