3 жовтня 2017 18:02

Морозюк залечивает травму ребра, сроки его восстановления неизвестны

Захисник «Динамо» Микола Морозюк потрапив до розширеного списку гравців, яких головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав для підготовки та участі в заключних матчах кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 проти Косово і Хорватії.

Але, на жаль, через травму ребра динамівець не зможе допомогти національній команді.

Пошкодження Микола отримав ще в середині вересня на тренуванні перед матчем Ліги Європи зі «Скендербеу». Після цього він брав участь у поєдинку з тими ж албанцями, а також відіграв повний матч чемпіонату України проти «Вереса» та вийшов на заміну наприкінці поєдинку з «Зорею».

- Я періодично тренувався і брав участь в матчах, - розповів Микола. - Але тріщина давала про себе знати і турбувала. Найближчий тиждень приділю відновленню - буду проходити спеціальні процедури, робити уколи та інші необхідні заходи. У цей період для мене головне - спокій, а також провести наявний час з користю для здоров'я. Конкретні терміни відновлення поки не озвучуються, але, сподіваюся, незабаром вилікую пошкодження, і все буде добре.

Нагадаємо, футболістам «Динамо» тренерський штаб надав три дні вихідних. А в четвер гравці, які не викликані в свої збірні, знову зберуться на базі.