3 жовтня 2017 12:51
21

В 2014 году Марлос поддерживал сепаратистов?

Пользователь Facebook Денис Компаниец на своей странице в соцсети опубликовал фото из Instagram натурализованного Марлоса, датированное 2014-м годом, которое может быть свидетельством поддержки футболистом сепаратистов.


"Верховний головнокомандуючий нещодавно надав Українське громадянство бразильському гравцю "Шахтаря" - Марлосу.


На його офіційному акаунті в Інстаграм знайшов цікаве фото за 2-ге березня 2014-го року, на ньому колони людей з російськими прапорами.


Підпис перекладається "Бог благословить цих людей".


Хотів скопіювати посилання на публікацію, але вибило помилку, тоді вирішив зробити скрін, а коли обновив сторінку то фото зникло.
https://www.instagram.com/marlosbonfim/


Гравець прямо зараз знаходиться в розположенні збірної України з футболу і якраз в цей момент мабуть за чиєюсь порадою видалив фото підтримки сепаратистів.


Цієї п'ятниці має дебютувати в жовто-блакитній формі нашої збірної...


Думаю, що всі знають із якими проблемами стикаються іноземні добровольці україно-російської війни, які іноді так і не отримують громадянства країни за яку воюють. Отака в нас реальність".


Зачем нагнетать перед решающими матчами???...как говорили у нас в прокуратуре(нету тела-нету дела).
В общем, с Суркисами все понятно. Чем хуже играет Динамо, тем больше желания у его руководства использовать скандалы для отвлечения внимания болельщиков от качества игры команды, которое сегодня ниже плинтуса.
Сховати
Валентин, Суркисы то тут хоть каким боком, болезный?
Валентин, заблудился?
Я завжди думав і продовжую думати, що за збірну мають грати ті хто народився в цій країні,є громадянином цієї країни, а не ті ,що приїхали сюди заробляти гроші, а потім змінюють своє громадянство під впливом тих чи інших обставин.
Сховати
Олекса, на те вона і національна.
З іншого боку, а якщо в економіку (політику, інший вид спорту тощо) прийде людина іншого громадянства і отримає паспорт України, то чи будуть люди так само виступати проти того, щоб вони були учасниками подій національного масштабу? Наприклад, людина, для того щоб стати прем"єр-міністром і реально послужити державі на користь, захоче отримати громадянство для цього. І ми скажемо: "Ні, ти ж не народився в цій країні"? Ствердна відповідь мені здається дещо абсурдною. А якщо ні, то чому саме футбол має бути виключенням?
(Чи принесе користь команді Марлос, то вже інше питання)
Вирішив винести окремим постом своє запитання: при натуралізації Девіча, Едмара така сама реакція була? Ось Олекса написав: "Такіми темпами скоро будемо мати не збірну країни, а команду ряжених клоунів!!!! (((((((" Я не пам"ятаю щоб у зазначених вище випадках говорилось так масово подібне. Тож запитання: а) Тоді реакція була інакша чи така сама? б) Якщо інакша, то чому?
Мені цікаві саме відповіді, а не просто мінуси.
Сховати
Буковина, Звісно, така сама, і банери були. -http://dozor.kharkov.ua/news/sport/1142828.html
Сховати
Fiml, дякую за Вашу думку. Але мені здається, що у тій історії то поодинокі випадки. В усякому разі такого масштабу протистояння не було. Мені здається, що зараз те, що відбувається, це через клубну прописку Марлоса.
Якби Марлос грав за інший клуб, то і незгода з натуралізацією була б не така шалена.
Про його натуралізацію, так само як і про натуралізацію Тайсона, ходили розмови ще до того, як останнього викликали в збірну. І навіть тоді не було такої хвилі обурення.
По почуттям, то мені самому неприємно це.
Сховати
Буковина, натуралізацію Девіча не пам'ятаю(як все проходило), а от натуралізація Едмара була цілком нормальною, взяв прізвище Галовський, одружився на українці, для нього Україна стала домівкою. Тут і порівнювати не варто.
Буковина, Клуб не має значення, я проти натуралізації - як явища. Одну команду покликану демонструвати світу як в футбол грають саме українці можна залишити чи ні?
Слабо віриться в достовірність "коли обновив сторінку, фото зникло". Ймовірність дуже і дуже мала. Ось у кого з присутніх подібне траплялось?

Хоча це не заперечує зазначених проблем.
ой, фото, не фото...кто-то хоть раз слышал от крота что либо осуждающее в адрес роисси, сепарских недореспублик и их деятелей? если уж в интервью касаются этой темы, то они все "хотят мира" и понятно какого... так что там сепары и мыши, которые боятся пискнуть что-то, что не одобрено ахметовым. и правда, иностранцы, которые воюют за нас не могут получить гражданство, а какой-то крот, который хочет посветится на международной арене - в течении пары дней, изи. я вот сейчас даже не уверен за кого я буду болеть в матче косово - Украина
Ринатка вон содержит батальоны сепаров и ничего никто не знает и не замечает.
Такіми темпами скоро будемо мати не збірну країни, а команду ряжених клоунів!!!!(((((((
Сховати
Олекса, мені просто цікаво: при натуралізації Девіча, Едмара Ваша позиція була така сама?
То есть фото висело с 2014 года и было удалено именно в тот момент, когда автор "вирішив зробити скрін"? Серьезно? Какова вероятность такого совпадения? Ответив себе на этот вопрос становится практически очевидной провокация от того, кому, видимо, не очень нравится бразилец в составе сборной Украины. Вот и навык фотошопа пригодился)
То есть фото висело с 2014 года и было удалено именно в тот момент, когда автор "вирішив зробити скрін"? Серьезно? Какова вероятность такого совпадения? Ответив себе на этот вопрос становится практически очевидной провокация от того, кому, видимо, не очень нравится бразилец в составе сборной Украины. Вот и навык фотошопа пригодился)