29 вересня 2017 14:18
1

Тарас ПАВЛИВ: "Мы просим Дыминского продать "Карпаты"

Один з лідерів фан-руху Карпат Тарас Павлів щиро розповів FootballHub про те, що зараз відбувається у львівському футболі.

Не можна однозначно сказати, хто винен у ситуації в якій опинились Карпати. Петро Петрович Димінський втратив інтерес до клуба. Складну ситуацію, в якій він опинився, використовують люди, яким він довірив: роблять мільйон мертвих трансферів. На тому напевно заробляють гроші. А команда грає все гірше, і гірше.


Більше 15 трансферів у міжсезоння? Одна справа – якість цих футболістів, а інша те, що більшість новачків прийшли вже після зборів. Можливо вони б ще перед сезоном зрозуміли, що в нас великі проблеми…

А коли футболісти приходять вже після зборів, то у нас ще непоганий результат виходить. На зборах була одна команда, а в чемпіонаті грають інші. Ми новатори у футболі.

З Олегом Смалійчуком, який збирав цю команду, я не знайомий. Я намагаюсь зараз не контактувати ані з клубом, ані з футболістами. Після поразки від Вереса 1:6 футболісти просили: давайте зустрінемось на базі і поговоримо. Але таких зустрічей вже було десь 20.

Вони ні до чого не призводять. Футболісти намагаються нас заспокоїти. На зустрічах з гравцями, як правило, щось говорить генеральний директор та капітан, інколи Петро Петрович. Футболісти казали, що все буде добре. Це заговорення проблем, а не їхнє вирішення.


Коли ми знімали з футболістів футболки – це був останній дзвоник для них! І вони його не почули. Через це вони отримали ситуацію в Івано-Франківську і не ясно, чого очікувати далі. В диванних експертів проштовхувалась думка, що ми не мали знімати футболки з Худобяка та Федецького, мовляв, вони легенди Карпат. Я хочу, щоби всі розуміли – для нас вони ніякі не легенди. Худобяку ніхто не пробачив матч, який він зливав у Харкові. Димінський сказав, що всіх вигнав, але Ігор залишився у складі і далі грає.

Федецький як був на контракті в Шахтарі і грав у Карпатах, бив себе у груди, що зіграє проти гірників. Але на матч не вийшов. Тоді ми могли поборотись із Шахтарем. Йому не забороняли грати. Коли була остання зустріч перед переходом в Дніпро, Федецький бив себе у груди – казав: або Карпати, або Шахтар. Через пару днів він – у Дніпрі, а ще через пару днів він уже цілував емблему Дніпра. Ці моменти ніхто не забув.


Повернення всіх колишніх зірок Карпат – це просто догравання і завершення кар’єри. У нас настільки важка ситуація, що їх беруть. На фоні нинішніх Карпат Худобяк виглядає на рівні, а Федецький нічого не може зробити.

Так звані легенди Карпат мали ще у міжсезоння у голос кричати про легіонерів з четвертих ліг. Вони ж на тренуваннях бачили, кого привезли в команду. Це було б по-чоловічому з їхнього боку.

Удар Федецького у обличчя? Це випадково! Я був проти! Але потім той хлопець, який його вдарив, зустрівся з Федецьким. Футболіст не ображається, він розуміє наші емоції… Він завжди був першим: і коли били, він теж перший.


Поведінка фанів у Івано-Франківську? Це наші емоції! Всі ті негаразди навколо команди впливають на нас. Команда мала розуміти, що наші емоції колись вистрілять. Карпати програли намертво, і їм забивали люди із зайвою вагою.

Футболісти, тренери, спортивні директори – це все другорядне! Є питання власника Карпат. Поки Петро Димінський не продасть клуб, нічого в команді не буде. Ми не можемо з ним зараз зустрітись, але публічно просимо його продати клуб. Ми знаємо, що є люди, готові купити Карпати і вкладати гроші. Будь-яка людина яка вкладе свої гроші в клуб, розжене той бардак який є зараз в Карпатах.


Дехто думає, що в усіх проблемах винен Дячук-Ставицький. А я вважаю, що він у Петра Петровича людина яку ставлять в клуб, коли все пропало. Його називали перехідною особою. А зараз ніхто не шукає нікого нового, просять його не чіпати, бо він хворіє. Він не вирішує ніяких питань.

Та хто ти такий...???!!! Давай гроші Димінському і будуй команду сам, герой великий. Пішли ви усі в дупу недофанати обкурені. Яке ти маєш право обговорювати вчинки Федецького, це його робота, де кращий контракт там і грає. А ти сам не доріс до його рівня, навіть в пятки не годишся, недофан йо...аний