27 вересня 2017 17:53
1

Дьемерси МБОКАНИ: "Динамо" - один из лучших клубов Европы"

Динамо готується до матчу групового етапу Ліги Європи проти Партизану. До Бєлграду разом з командою через проблеми із здоров’ям не поїхав Діомерсі Мбокані. Напередодні єврокубкового матчу киян пропонуємо розширену версію інтерв’ю конголезця для Профутболу.


Про зірваний трансфер до Олімпіакоса і травми

Суркіс та Олімпіакос просто не змогли домовитись, тому я і не підписав контракт в Греції.


Це було в 2014році. У мене була проблема з хрящами в колінному суглобі. Я поїхав в Бельгію, де мені зробили операцію – це була “чистка” хрящів. Потім я продовжив грати. Ця пробема існує в мене вже тривалий час, мені робили артроскопію колінного суглоба. Це було давно. Потім я грав як в Києві, так і в Англії. Для мене це не є перешкодою.


Про оренду

Я не забив, бо я грав в команді, яка багато захищалась і складно було забивати. В мене був шанс проти Вест Хема, але я пробив повз штангу. Мені не вдалось знайти баланс: знаєш, коли ти граєш в команді, постійно захищаєш – не завжди є можливість забити, це складно. А в другому турі я не мав можливості багато грати, бо був інший тренер.


Про Реброва

У мене з Ребровим було не все гладко, тому я вирішив піти. З Блохіним все було добре. Це була не лише моя проблема, наприклад, Юнес Беленда теж не багато грав з Ребровим. Для мене проблемою з цим тренером було те, що коли ти підходиш і говориш напряму, тобі кажуть одне, а потім за спиною він розказує зовсім інше. Через це я вирішив попросити в президента про трансфер, я хотів грати. Бо який сенс залишатись з тренером, з яким ти не граєш. Тому я вирішив піти. Я поважаю його, як тренера. Це його вибір. Він так вирішив. Тепер він пішов, тому я повернувся в Київ. У мене немає проблем з Ребровим.


Про Хацкевича

Так, звичайно я б хотів грати в “Динамо” з новим тренером. Для мене “Динамо” – один з найкращих клубів Європи. У мене діючий контракт з ними і я його виконую. Мені тут дуже добре, у мене хороші стосунки з іншими гравцями.


На тренуваннях я почуваюсь комфортніше, ніж раніше. Я хочу залишитись і грати в футбол.


Так, я говорив з тренером. Він дуже відкритий, сказав, що якщо я хочу грати тут, я маю себе показати. Я повинен добре працювати, щоб показати, що я сильніший за інших. Серед нападників дуже велика конкуренція. Зараз я повинен показати, що я найкращий. А потім все вирішить клуб.


Конкуренція була завжди. Я в багатьох клубах стикався з цим. Для мене це не проблема. Все вирішує тренер.


Так, серед нападників велика конкуренція, але я багато працюю, як і вони. Мені треба показати, що я найсильніший. Але рішення – за тренером.

К сожалению Динамо давно уже команда не один из грандов в Европе и прежде всего таким как Мбокани который Вересу забить не может или не получающей год зарплату Ворскле.