19 вересня 2017 15:46

Стали известны планы сборной Украины перед матчами с Косово и Хорватией

Збірна України розпочне підготовку до заключних матчів відбірної групи Кубка світу – 2018 у Харкові. 2 жовтня викликані на збір гравці прибудуть до вже знайомого «синьо-жовтим» готелю «Superior Golf & Spa Resort». На території «резорту» і на стадіоні «Сонячний», що розташований поруч, національна команда готуватиметься три дні.

Харків-Тирана-Шкодер

5 жовтня чартер зі збірною України на борту вилетить із Харкова до столиці Албанії Тирани. Звідти команда подолає майже 100 кілометрів автобусом до Шкодера (час на дорогу - 1 год 15 хвилин), де поселиться у готель «Гранд Європа». Цього ж дня збірники проведуть офіційне передматчеве тренування на стадіоні «Лоро Борічі» (початок – 18:30), перші 15 хвилин якого будуть відкритими для представників ЗМІ. О 18:00 у конференц-залі стадіону розпочнеться прес-конференція головного тренера національної команди Андрія Шевченка та гравця збірної. Наступного дня українці проведуть на вищезгаданій арені, що вміщує 16 тисяч глядачів, кваліфікаційний матч з командою Косова. Гра розпочнеться о 21:45 за Київським часом.

Зі Шкодера до Києва

Одразу після гри «синьо-жовті» виїдуть до Тирани, звідки вилетять до Києва. Саме у столиці України (у готелі «Fairmont Grand Hotel») збірники проведуть три дні перед заключним матчем групового раунду відбору проти Хорватії. Ця зустріч розпочнеться 9 жовтня о 21:45 на НСК «Олімпійський». Днем раніше, 8 жовтня, головний тренер Андрій Шевченко та один з футболістів команди поспілкуються з представниками мас-медіа на прес-конференції (початок 18:00). Вся збірна вийде на тренування на головній арені країни о 18:30 (за першими 15 хвилинами заняття традиційно зможуть спостерігати журналісти).