15 вересня 2017 15:18

Владимир ГЕНИНСОН: "Радует, что у нашего чемпионата появился стабильный и активный инновационный партнер"

15 вересня відбулась офіційна презентація нового Генерального партнера Української Прем’єр-Ліги сезону 2017/2018 років: ним стала Торгівельна мережа «Фокстрот».

У прес-конференції, яка відбулася в Президентській ложі НСК «Олімпійський», взяли участь Президент УПЛ Володимир Генінсон та Виконавчий директор «Фокстроту» В’ячеслав Поврознік.

Президент Української Прем’єр-Ліги підкреслив: «Важливість і необхідність партнерства складно переоцінити: вже понад три роки Україна намагається існувати в непростих економічних умовах, тому радує те, що у головного футбольного Чемпіонату країни з’явився стабільний та активний інноваційний партнер, який дарує нагоду мільйонам українських шанувальників побачити нові грані чудової спортивної гри! Наша угода з «Фокстротом» розрахована до кінця поточного Чемпіонату, проте ми сподіваємося, що вже незабаром укладемо з цією компанією довготривалий договір».

Зі свого боку Виконавчий директор «Фокстроту» В’ячеслав Поврознік зауважив: «Ми раді, що Українська Прем’єр-Ліга пішла нам назустріч і прийняла нашу пропозицію. Хочемо зробити свій внесок у популяризацію футболу в Україні. Одне із завдань нашої співпраці з УПЛ — спроба відтягти українських дітей від екранів численних гаджетів із метою залучення їх до активного спортивного життя».

Після цього присутні на презентації журналісти змогли задати запитання Володимиру Генінсону та В’ячеславу Поврозніку.

Довідка

Група компаній «Фокстрот» — одна з найбільших комерційних структур України, яка стабільно працює в економічному просторі країни й активно впливає на розвиток громадянського суспільства. Група компаній «Фокстрот» розвиває бренди «Фокстрот. Техніка для дому», «Техношара» (ритейл побутової та електронної техніки) і «Секунда» (часовий ритейл), а також «DEPO't Center» і «Fantasy Town» (управління нерухомістю в ГКФ). У 2008 році був реформований менеджмент ГК «Фокстрот» з метою підвищення ефективності інвестицій у бізнес-проекти Групи та надання їм якісних сервісних послуг. У липні 2017 року Торгівельна мережа «Фокстрот» стала титульним спонсором Суперкубка України з футболу.