6 вересня 2017 22:17
2

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Готов ли Цыганков заменить Ярмоленко? Как поется в песне: "Вите надо выйти"

У середу ввечері динамівці провели тренування на базі в Кончі-Заспі, участь в якому також взяли футболісти, які повернулися з розташування збірних України та Угорщини.

Перед початком заняття з кожним із гравців, тренерів, з обслуговуючим персоналом команди і всього тренувального комплексу попрощався тепер уже футболіст дортмундської «Боруссії» Андрій Ярмоленко. Саме про це було перше запитання тренеру ФК «Динамо» Олександру Хацкевичу.

- Андрій зайшов до мене, сказав, що хоч ми разом не так довго працюємо, але знайомі-то вже дуже давно. Подякував за разом проведений час. А перед хлопцями... Сентиментальність мало не пробила його... Сказав усім, що може і заплакати... Від радості, від усього того часу, проведеного разом із ними, від приємних спогадів. Але стримався, не заплакав. Хоча емоції Андрія дійсно переповнювали.

- А з якими почуттями ви, як головний тренер, відпускаєте лідера команди?

- Тільки радий за нього! Раніше казав, що колись це повинно було статися. Впродовж тривалого часу було багато розмов, куди і коли він піде. Тепер Андрій зможе зіграти в чудовій команді, в сильному чемпіонаті. Він гідний цього.

- Віктор Циганков вже готовий замінити Ярмоленка?

- Як співається в пісні: «Віті потрібно вийти» (сміється). Моя думка, що Віктор до цього готовий.

- Останні десять днів велика група динамівців виступала за збірні, в якому настрої і стані гравці повернулися до Києва?

- Якщо брати за кількістю, яке «Динамо» представляло в збірних, то воно було досить представницьким. Але не всі з гравців отримали час на полі, а останні тури для наших збірників склалися невдало в плані результату. В середу у нас був організаційний день, українці повернулися в Київ, хорвати на підльоті. Починаючи з четверга, зібравшись разом, почнемо цілеспрямовано готуватися до матчу з «Олександрією».

Вот и посмотрим, как Цыганков раскроется в основном составе на родной позиции ПРАВОГО вингера. Главное - здоровья, тьфу-тьфу-тьфу.
Всегда следует смотреть на проблему с двух сторон.
Задавая вопрос о том,сможет ли Цыганков заменить Ярмоленко,надо представить себе как бы Ярмоленко смог бы заменить Цыганкова.
Если нет ясной картинки в воображении,значит и нет ясного ответа на данный вопрос.
Хотя,всё проясниться со временем.