3 вересня 2017 10:19

ФОЗЗИ: "Луческу тааак кричал, уходя с поля..."

Шоумен и вокалист ТНМК Александр "Фоззи" Сидоренко прокомментировал в Фейсбуке победу сборной Украины над Турцией.


"По грі. Нарешті Коноплянка в тонусі. Якби вони з Ярмоленком не вирішили в другому таймі куражитися, голів було б більше. Відчутно здав Ротань, але для коротенького пасу в центрі поля (що за нинішньої схеми гри збірної важливо) такий гравець потрібен. І Матвієнко ще сподобався, з нього будуть люди.

Ну а Туреччина наразі слабенька, це важливо розуміти. Шкода, що не забили ще пару голів, до яких би в Луческу не було б питань. Він, між іншим, тааак кричав, йдучи з поля… Можна було б і на прессуху зайти, послухати його на прощання, але важливіше було їхати до мами=)


А головне враження – ультрас. Для мене колись стало дивом шоу аргентинских вболівальників «Боки» - вони співали і танцювали протягом всієї (малоцікавої) гри, майже без зупинок. Ми сиділи ̶ї̶л̶и̶ ̶н̶а̶с̶і̶н̶н̶я̶ і дивилися навколо, великими очима. І от Харків, ультрас з усієї країни і заряд йде за зарядом. Дуже сподобалося. Вже рівень. Всіх з перемогою!


UPD. Луческу, між іншим, заборонив надавати трансляторам тактичну схему свої команди, хоча за правилами мусив це зробити, щоб було що показувати на картинці перед грою. Не допомогло=)".