28 серпня 2017 19:16
7

Мирон МАРКЕВИЧ: "На сегодняшний день Ярмоленко никто не сможет заменить в "Динамо"

Керівник комітету збірних України Мирон Маркевич спеціально для FootBoom прокоментував перехід Андрія Ярмоленка з "Динамо" в дортмундську "Борусію".


- Мироне Богдановичу, лідер київського "Динамо" Андрій Ярмоленко офіційно став гравцем дортмундської "Борусії". Які перспективи у Андрія розкритися у Німеччині?


- У Ярмоленка хороші перспективи. Він вправний футболіст, а тим більше в такій команді як "Борусія", яка вміє грати у футбол, Андрій точно не загубиться.


- Ви вважаєте, що німецький чемпіонат Андрієві підходить і він зробив правильний вибір?


- Думаю, що так.


- "Динамо" з Ярмоленко і без нього це дві різні команди. Хто на вашу думку зможе замінити Андрія?


- На сьогоднішній день – ніхто.


- Ярмоленко вже 27 років. Чи може він ще прогресувати?


- Звичайно. Радий за нього, що він пішов і пограє в хорошому чемпіонаті. В першу чергу це було йому потрібно. В "Динамо" він перестав прогресувати. Андрій зробив правильний вибір.


- Можливо Ярмоленку потрібно було раніше йти з київського "Динамо"?


- Так, але 27 років, то хороший вік. Нічого страшного. Головне, що він потрапив у хорошу команду і продовжував боротися. На домашніх матчах "Борусії" завжди аншлаг. Збирається 70 тисяч чоловік, вболівальники підганяють своїх футболістів. Дуже хотів би, щоб у Ярмоленка все вийшло.


- Чи багато втратить чемпіонат України з відходом Ярмоленка?


- Що ж тут поробиш. Звичайно, що втратить. Треба думати за футболіста і в першу чергу за інтереси збірної України. Граючи в Німеччині Андрій буде постійно в тонусі і про це не потрібно забувати.


- Трансфер Ярмоленка ослабить "Динамо". Чи вплине перехід Андрія на боротьбу за чемпіонський титул? Це на руку "Шахтарю"?


- Думаю, що вплине. "Шахтарю" буде простіше…

Гонсалес и Цыганков наши два фланга
Цыганков. Но он еще не лидер, но по чуть будет им становиться
Зато вас с Павелкой на нонешних должностях любой более-менее образованный и не зацыкленный на татарине человек заменит запросто!!!
из борусси дортмунд обычно переходят в Реал, Баварию, Барселону, Манчестер... Боруссия на сегодня - индикатор качества футболиста, и если игрок играя за БД сумеет показать свою лучшую игру, он несомненно будет на заметке в ТОП-3 клубов европы!!! Боруссия сама входит в ТОП-10, но из нее обычно пребираются в первые 3-5 самых сильных евроклуба ;)
Двоякі відчуття як від трансферу, так і від Маркевича.
Радий за Андрія, і за Суркіса, - це престиж клубу.
Але при цьому однозначно буде ослаблення команди.
Маркевич знатний тренер, патріотична людина.
Але дуже не об'єктивний по відношенню до Динамо, особливо в ситуації із матчем в Маріуполі. Павелко платить гроші ні за що, але краще мовчати, ніж нести єрунду.
Так, Вацко аж підскочив від радості, що Ярмоленко пішов. Але нічого вічного немає. Кроти теж порозповзаються.
Сховати
Вася, просто Вацко любит Бундес-Лигу...