27 серпня 2017 14:26
8

Сын бывшего владельца "Говерлы" Нестора Шуфрича в центре Киева на Bentley сбил человека

У суботу ввечері сином народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфричем Александром Несторовичем безпосередньо на пішохідному переході скоєно наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами госпіталізований.


Про це повідомила прес-служба самого депутата Нестора Шуфрича.


У повідомленні підкреслюється, що ДТП скоєно на автомобілі марки Bentley, який синові депутата не належав, а був наданий автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl. A на парковці клубу FreeДом.


Стверджується, що ДТП сталося, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні.


"Обставини ДТП в даний момент встановлюються. За попередньою інформацією, на вулиці Шота Руставелі безпосередньо на пішохідному переході або поблизу нього з можливим перевищенням швидкості Нестором-молодшим було скоєно наїзд на пішохода, 31-річного чоловіка, внаслідок чого той отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється ", - йдеться в повідомленні.


У прес-службі депутата підкреслюють, що Нестор Шуфрич-молодший не залишав місце події, відразу вступив в контакт з поліцією і почав давати пояснення. Стверджується також, що він добровільно в супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.


"Народним депутатом Нестором Шуфричем дано розпорядження надати максимальну допомогу потерпілому, забезпечити найвищий рівень медичного забезпечення, а в разі тимчасової втрати працездатності або інших негативних наслідків того, що сталося забезпечити компенсацію, в тому числі за принесену моральну шкоду", - йдеться в повідомленні.


У той же час народний депутат розпорядився надати синові максимальну юридичну допомогу в забезпеченні його цивільних прав згідно з чинним законодавством.

ору с таких новостей. "сын бывшего владельца Говерлы что-то сделал" на Динамомании
Ну наконец-то новость об уважаемом эксперте.
Ему надо было ПДД учить, а не лезть со своими умозаключениями на футбольную тематику
Сховати
Валерий ua, это немного другой Шуфрич !
Сховати
Ваня Иванов, вибачаюсь, це син сина, але йому теж не завадило
Сховати
Валерий ua, там была инфа, что после того как сбили мужика, водитель с пассажиром поменялся местами, так что не факт, что там Шуфрич за рулем был, но типа отмазаться легче, чем другу, потому могли поменяться.
Валерий ua, это второй сын, брат "умозаключителя".
Одно не понятно, к чему эта новость здесь, на футбольном сайте?
Сховати
Игорь_pashik 73, карму "умозаключителю" рихтуют.