24 серпня 2017 16:37
6

Андрей ПАВЕЛКО: "Важная задача - это сохранить равноудаленность от любых грандов - то, что привил Коллина"

«П'єрлуїджі Колліна розірвав угоду з ФФУ» - такі заголовки надзвичайно популярні в пресі в останній тиждень. Однак, це ще не офіційна інформація, зазначив у розмові з телеканалами «Футбол 1»/«Футбол 2» голова Федерації футболу Андрій Павелко. У той же час, не приховує: за рівно 7 років на чолі українського арбітражу італійцеві вдалося чимало. Результати його роботи Андрій Васильович оцінюють дуже високо.


Андрій Павелко:

-Важлива задача - це зберегти рівновіддаленість від будь-яких грандів - те, що прищепив П'єрлуїджі Колліна. Ми пам'ятаємо, у нас були найгірші часи, коли ми знали заздалегідь, хто виграє, на якій хвилині буде пенальті, який клуб вилетить з вищої ліги, який - підніметься в еліту. Це часи були, ми їх всі пам'ятаємо, і ми докотилися до того, що запрошували іноземних арбітрів.

П'єрлуїджі завжди був і буде з українським футболом. Я впевнений. Він відкрив і дав дорогу такій кількості нових арбітрів, з ним в український футбол прийшла така кількість змін - це все завжди буде з П'єрлуїджі.

Я сьогодні дуже задоволений роботою Комітету арбітрів. Він рівновіддалений. Навіть під час бесіди зі мною президент клубу «Динамо» Київ підкреслив, що дуже задоволений суддівством. Рівна боротьба, рівні умови. Ті моменти, які є підозрілими, відразу ж відправляються на олівець Комітету етики та чесної гри і Назара Холодницького.

Це головне завдання - викорінити корупцію, будь-які можливості впливу на результат матчу, а також - щоб ми не доходили до смішного, коли в дитячо-юнацьких школах батьки скидаються на арбітрів. Це, на жаль, теж те, до чого ми прийшли. Система була пронизана цим снизу доверху - і це те, що треба було ламати. З цим треба боротися і випалювати розпеченим залізом.
Андрюша, равноудались от всех нас на 3 буквы в район Мариуполя.
кроты - Сталь. холодницкому не интересно? Жги дальше, андрюша
Сколько еще футбольная общественность будет это все терпеть??? Яныка скинули, а ведь он был просто марионеткой Ахметова, дело которого сейчас процветает, а в ФФУ и ПФЛ стало еще хуже!!! Сколько еще...???
Да ты всех видать за полных идиотов держишь? Посмотри судейство в матчах Шахтёра и решения КДК, а точнее их отсутствие.
верю)))
а про личную коррупцию как-то и неудобно спрашивать... А судьи, кто? - не так ли, Карл (Андрюха)?