24 серпня 2017 15:55
2

"Динамо" - "Маритиму": последние новости перед игрой

У день гри раунду плей-офф Ліги Європи УЄФА «Динамо» - «Марітіму» в конференц-залі НСК «Олімпійський» відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань.

Серед інших питань було затверджено, у формах яких кольорів сьогодні зіграють команди. Динамівці проведуть матч у нещодавно презентованому комплекті форми синього кольору. Динамівський голкіпер вдягне жовте. Гості гратимуть у смугастих футболках традиційних для себе кольорів, червоного та зеленого, та білих шортах. Воротар «Марітіму» - у помаранчевому. У таких самих кольорах команди провели і першу гру в Фуншалі. Арбітри на чолі з ізраїльтянином Ліраном Ліані вдягнуть чорну форму.

Перед грою, як і перед домашнім матчем проти «Янг Бойз», на полі буде розтягнута футболка з надписом «Україна – понад усе!» Це також має бути узгоджене з представниками УЄФА, причому подібне дозволяється лише на матчах кваліфікації. Починаючи з ігор групового раунду, тобто основного етапу, може бути використана тільки офіційна символіка турніру.

Перед грою та в перерві матчу перед глядачами на НСК «Олімпійський» виступатиме співачка Юлія Сіончук. Ведучим та диктором на стадіоні, як завжди буде Андрій Плахотнюк.

Окрему увагу під час організаційної наради було прикуто до питань безпеки. Нагадаємо, що під час сьогоднішнього матчу на НСК «Олімпійський» будуть застосовані підвищені заходи безпеки: перед турнікетами буде розташована лінія металодетекторів та буде проводитися додатковий огляд.

На сьогоднішній вечір синоптики прогнозують у Києві дрібний дощ. Втім, на «Олімпійському» глядачам комфортно майже за будь-якої погоди, тож якщо ви ще не вирішили, як провести святковий вечір у День Незалежності, у вас ще є можливість бути у цей день разом із командою, адже у продажу ще є квитки більшості категорій.

Зі святом вас та до зустрічі на стадіоні!

Угадал с составом на все 100. Это я такой провидец, или Хацкевич такой прогнозируемый? Все " кумовья" на своих местах: и это залог успеха. Ибо стабильность...
Як і очікувалося, Кеджора гратиме