23 серпня 2017 22:47

НСК "Олимпийский" усилит меры безопасности на матче "Динамо" - "Маритиму"

Завтра, 24 серпня 2017 року, на відповідь матчі раунду плей-офф Ліги Європи сезону 2017/2018 між командами «Динамо» (Київ, Україна) і «Марітіму» (Фуншал, Португалія), будуть підвищені заходи безпеки.


У зв'язку з масовими заходами та святкуванням Дня Незалежності України, НСК «Олімпійський» та правоохоронні органи підвищать заходи безпеки на матчі: перед турнікетами буде розташована лінія металодетекторів та буде проводитися додатковий огляд. З огляду на це, наполегливо просимо приходить на стадіон заздалегідь. Нагадуємо, що ворота стадіону відкриються за 2 години до початку матчу, а саме о 17:45!


Також нагадуємо, що завтра буде обмежено роботу наступних станцій метрополітену: станція "Майдан Незалежності" і вихід на вул. Інститутську зі станції "Хрещатик" будуть закриті до закінчення святкових заходів. Пересадка та інші виходи з "Хрещатика" працюватимуть без змін. За час до початку матчу (о 18:45) станція метро «Олімпійська» буде закрита на вхід і вихід пасажирів (поїзди прямуватимуть без зупинки), станція «Палац Спорту» закрита на вихід, а станція «Площа Льва Толстого» закрита на вхід. По завершенню гри, в залежності від пасажиропотоку, може бути обмежений вхід пасажирів на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого».