23 серпня 2017 19:08

Президент "Вереса": "Возможно, появление еще одного транслятора разрушит определенную монополию"

Президент "Вереса" Олексій Хахльов спеціально для FootBoom розповів про те, як рівненський клуб домовився с транслятором домашніх матчів.


- Олексій Володимирович, сьогодні стало відомо, що домашні матчі "Вереса" буде транслювати "Канал 24". Розкажіть будь ласка як виник цей варіант. Чи довго тривали перемовини?


- Для медіахолдингу в який входить "Канал 24" – футбольна тема не нова, адже у них є власний футбольний сайт. Для нас це можливість, а також хороші перспективи побачив в трансляціях домашніх матчів "Вереса" медіахолдинг. Не проблема, що у нас не склалося з "плюсами" і групою компаній "Україна". Ми побачили в цьому не проблему, а можливість. Разом з "Каналом 24" сформували дуже швидко та оперативно домоленість стосовно матчу з "Шахтарем", який відбудеться 27 серпня. Ми уклали певну угоду, про те, якщо цей поєдинок пройде без якихось форс-мажорів, адже все-таки спочатку потрібно спробувати, то ми автоматично продовжимо співпрацю на весь сезон на всі домашні матчі "Вереса".


- Чи були ще якісь варіанти крім "Каналу 24"?


- Не хотілося б ще раз піднімати це питання, адже це вже історія. Вважаю, що ми досягли надзвичайно позитивного результату як для клубу, так і для каналу. Все-таки це новий виклик. Можливо, саме сьогодні, ми стали свідками появи ще одного транслятора, який зруйнує певну монополію на цьому ринку.


- Чув, що "Верес" веде перемовини з Артемом Довбиком. Чи є надія, що в найближчий час контракт з нападаючим буде підписаний?


- У нас є певна домовленість зі спортивним департаментом про те, що ми коментуємо факти які відбулися і не коментуємо різні чутки чи наміри. Думаю, що по факту зможемо дати точну інформацію.