22 серпня 2017 21:55
33

Андрей ПАВЕЛКО: "Проведение матчей УПЛ в Мариуполе отличная возможность продемонстрировать, что у нас сильная и единая страна"

Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував рішення чергового засідання Виконкому Федерації, детально зупинившись на можливості проведення матчів у Маріуполі.


За словами Андрія Павелка, це питання було внесено «з голосу», а члени Виконкому переважною більшістю голосів – 28 проти двох – підтримали рішення Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань щодо проведення матчів сезону-2017/2018 у Маріуполі під егідою Прем’єр-ліги.


«Була дискусія, висловлювалися різні думки і пропозиції, - сказав президент ФФУ. - Одна із яких: поєдинок першого кола провести у Києві, другого – у Маріуполі. Але до цього рішення мають прийти обидві команди. Має бути дотриманий принцип рівності сторін. Якщо клуби домовляться, ФФУ и УПЛ завжди підуть їм на зустріч. І сьогодні ніхто не забороняє обом командам вирішити це питання, не виносячи його у публічну площину».


Як відзначив Андрій Павелко, проведення матчів у Маріуполі – зараз дуже важливий крок для країни. «Найголовніше на сьогодні, щоб в українському футболі був мир не лише на стадіонах, а й у кабінетах, у взаєминах між клубами, у їхніх стосунках з Федерацією, Прем’єр-лігою. Футбол має об’єднувати, а не сварити. Матчі у Маріуполі - відмінна нагода продемонструвати, що у нас єдина країна, що ми маємо сильні спецслужби та армію. Хочу сказати, що мета Федерації полягає в тому, щоб клуби не отримували штрафні санкції, покарання у вигляді технічних поразок, а всі свої суперечки вирішували виключно на футбольному полі. У дружній атмосфері, за присутності тисяч глядачів, і всі отримували радість від футболу».


«Проведення матчів у Маріуполі вже довело, що українські спецслужби та правоохоронці гідно справляються зі своїми обов’язками. Але вимагати від них якихось додаткових гарантій безпеки не варто. «У вигляді документу їх не може надати ніхто у всьому світі. Такого поняття взагалі не існує. Є спецслужби, правоохоронні органи, які забезпечують порядок по всій країні, з честю виконуючи свій професійний обов’язок. Виокремлювати якесь одне місто, розставляючи акценти на роботі силових структур, не варто. Сьогодні вранці було проведено нараду з представниками поліції та СБУ. Вони чітко дали зрозуміти: якщо рішення про проведення матчів у Маріуполі буде прийняте, вони будуть виконувати свою роботу і забезпечать у межах своєї компетенції всі заходи, які необхідні для проведення таких матчів. Як, власне, вони робили і до того, що підтверджують і ті матчі УПЛ, які вже пройшли в Маріуполі».



Он не понимает,что будут провокации.И автобус с Динамо обстреляют.Он верит главе ДНР?
Пусть заявят еще команду из Авдеевки и Широкино и будут требовать играть у них, потому что жителям очень хочется позитива. Дурдом.
Пока всему миру продемонстрировали, что в стране идиоты дорвались до власти
он совсем еба*утый?) "Виокремлювати якесь одне місто, розставляючи акценти на роботі силових структур, не варто" - так может в Луганске или Донецке матчик сыграем? 20 км от линии фронта, а он несет такую ересь. Радует только то, что после того, как дело пойдет в Лозану, этого мудака выгонят сраной метлой с ФФУ.
це небрите некомпетентне дно павелко,дурниці тявкає! Зараз русосвинособаки окупували донецьк і луганськ,от коли виженемо цю зграю русоблохастих шавок з України,тоді можемо говорити за сильну і єдину країну,а павелко зараз аби що тявкнути,все рівно наполегливо ціленаправлено агітує їхати грати в прифронтовий марік,це чи ідиотизм,чи чиїсь інтереси...
Павелко из команды Порошенко.
Порошенко - бывший регионал.
Разве не очевидная логическая цепочка выстраивается?
ТО о чем я говорил.... политика идиота павелка заведет в тупик, политика его и завела... вмешательство политики в футбол, навязывание играть на фронте, угрозы и заставляющие решения.... все, вилы ффу... УЕФА уж точно не простит
"Обнять и плакать". Придурок.
Матчі у Маріуполі - відмінна нагода продемонструвати, що у нас єдина країна

А почему это должны доказывать Мбокани,Гонсалес,Пиварич,Кендзера,Кадар,Вида ?
Сховати
И зачем им рисковать своими жизнями чтоб доказать что Мариуполь это Украина ?
Сховати
Bezbash, а почему другие клубы обязаны ехать , а мы нет?
Сховати
Helios, А никто не обязан туда ехать и рисковать своими жопами. 20 км от боевых действий,хрен знает что там проросийскому наркоману ударит в голову и возмёт шмальнёт с Бука,Града и т.д
Сховати
А если верить обещаниям Захарчинка,то он и Киев обещал раз 20 взять и Лондон и Берлин !
...а проводить матчи в Донецке и Луганске — ещё более отличная возможность!