18 серпня 2017 13:07
10

Артем ГРОМОВ: "Мне безразличны упреки ультрас. Ощущение, что эти популистские настроения "эгегей, за Украину" кому-то нужны"

Цьому переходу передував скандал з ймовірним трансфером Громова в "Карпати". Нагадаємо, тоді львівські ультрас звинуватили футболіста в проросійській позиції. Згодом Громов став гравцем "Зорі". Ексклюзивними деталями переходу Артем Громов поділився з Depo.Сектор.


- Мав телефонну розмову з тренером Юрієм Вернидубом. Отримав чітку відповідь, що на мене розраховують. Все оформлення і погодження зайняло не більше чотирьох днів. Тепер потрібно набирати форму, бо мав перерву в ігровій практиці.


- Тебе не образила позиція львівських ультрас, які закидають тобі "любов до Росії"?


- Мені байдуже! Зрештою неможливо ж на все звертати увагу і всім подобатися. В мене таке враження, що це замовні "закідухи". Цікаво, скільки в цих ультрас рідних працює на будівництві в Росії? Я впевнений, таких дуже багато. Але ж їм важливіше "проїхатися" по футболісту. І я взагалі цього не читаю. Друзі хвилювалися, телефонували...


- Фактично через це і зірвався контракт з "Карпатами"?

- Трохи прикро. Я ж хотів якнайшвидше знайти команду в Україні, щоб розпочати тренування і набирати форму. Приїхав у Львів, зустрівся з почесним президентом Димінським. Все було гаразд... Я не хочу когось звинувачувати. Бо в цій суперечці тільки моє слово проти їхнього.


- Відчуваєш свою провину чи вважаєш, що в Україні зараз стало "модно" "лінчувати" опонентів?


- Дивне відчуття... Таке враження, що комусь оці популістські настрої "е-ге-гей, за Україну!" потрібні. Я ж просто поїхав на Росію по ігрову практику. Бачив там багато українців, які працюють на звичайних роботах. Чого ж тоді взялися за футболістів? В футболі життя коротке. От Роману Зозулі зараз легко?


- Маєш на увазі його розбірки з фанатами?


- Я просто бачу, такі "вброси" є і в Європі. Хіба Рома винен?

- На Росії тебе "не травили", що ти українець?


- Навпаки! Так приємно було, коли російські фанати вивісили банер українською мовою "Ласкаво просимо, Артеме". Я жодного разу там не відчув упередженого ставлення до України. Все лише в телевізорі.

- Українські журналісти тобі закидали проросійську позицію, бо ти, мовляв, в соцмережах звинувачував США у всіх війнах в світі...


- Я не знаю звідки вони ці "бздури" беруть (Сміється). От пишуть, що "кулі летять"... Куди вони летять? Я кудись стріляти поїхав? Я просто працював, як мільйони українців на Росії.


- За "Крилья Совєтов" ти провів лише три матчі. Чому не склалося в чемпіонаті Росії?


- Мене переслідували травма за травмою! Це жах якийсь... Спершу мене хотіли взяти на контракт. Але постійні ушкодження, та й з "Динамо" виникли непорозуміння... Але це вже перегорнута сторінка.


- У вересні "Зоря" стартує в груповому раунді Ліги Європи. Яких би хотілося суперників?


- Хотілося б, щоб одна команда була з ТОП-чемпіонату і два "трупи". Але звісно, це лише мрії. В групі Ліги Європи всі команди сильні.

- Готовий виходити на поле вже на цих вихідних?


- Слово за тренером. Зараз важливо набрати форму. Досі підтримував її з ФК "Полтавою". Але це трохи не те... Тут інтенсивність значно вища. Тому буду працювати.

У тебя с мозгами не оч. Ты что не видел как кормильца травили ? А если бы твой дед в 1942 поехал за Герту играть,а чё футбол вне политики!
Всі ті "травми",- то КАРМА!
так, краще мовчав би, а то оці всі штуки про: футболпозаполітикою, припинітьвійну, одиннарод, мишбрати - все це зразу лізе нагору
Ну хз.... если ты публичная особа и не можешь сказать ничего нормального то лучше молчи... Зачем себе могилу комать то? темболее если ты в любом случаии будешь получать зп от олигарха, который спиздил у простого народа последнее... Кто то с голоду мрет а оно мурчит возле кормушки...опусти глаза и играй бо если не ты то другой и не вякай...
Дурість не лікується
Огорчает, что Вернидуб взял морального урода. Я симпатизирую єтому тренеру.
Сховати
Барвинок, да сепары пусть берут, их дело. Огорчает, что его в Динамо брали - это да. И не надо говорить, что тогда он в рашку не ездил и был нормальным, говно будет говном с рождения, этому не учатся)
Футбол вне палитики
Мыодиннарот
Яжхолостыми

А Рома в отличии от тебя, ватник, поехал "на Испанию"
"Я ж просто поїхав на Росію по ігрову практику."

"Я просто працював, як мільйони українців на Росії."

на росию, вот это сильно
Сховати
"На Росію" я думаю це вже перекладач постарався, але всеодно прикольно.