16 серпня 2017 15:53
4

Игорь ЦЫГАНЫК: "Не может команда с такими футболистами, как у "Динамо", играть плохо на протяжении длительного времени"

Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках плей-оф кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому в Фуншалі на стадіоні "Ештадіу ду Марітіму" зустрінуться "Марітіму" та "Динамо".


"Що би там не говорили, але в цьому протистоянні я бачу "Динамо" беззаперечним фаворитом. Не може команда з такими футболістами погано виступати тривалий час. Вважаю, те, що було в Берні, — нещастя. Кияни створюють велику кількість моментів. Це видно в чемпіонаті. Команда в хорошому настрої та з кваліфікованими гравцями. Впевнений, що матимемо достатньо нагод відзначитися на виїзді. Щоправда, існують великі проблеми з обороною. Цього не приховати. Ставлю на те, що обидві команди заб’ють, "Динамо" переможе, а в зустрічі буде більше 2.5 забитих м’ячів", - приводить слова Циганика "РБ".

Може.
Может. Увы...
Як на мене, то Циганик в футболі, як я в балеті.
Цыганок - еще тот эксперт.) В Берне проиграли на 100% по делу, а для того, чтобы продуть ЧУ, хватит двух-трех таких вот игр. Что же касается исполнителей, то у нас сейчас минимум пол-состава не соответствует уровню игроков времен Лобановского.