11 серпня 2017 12:44

Фаворов и Качараба не помогут "Зирке" в матче с "Динамо"

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на Football.ua.


У "Зірки" не зіграє травмований нападник Артем Фаворов і дискваліфікований центрбек Качараба. Можливо, ми побачимо новачка "Зірки", якого офіційно оформили на цьому тижні - Ель-Хамдауї. Тим більше що після такої поразки Монарьов зробить певні перестановки в складі. Та й з огляду на статус суперника, склад буде з більшим акцентом на оборону, ніж той, який Монарьов використовував до цього.


Нагадаємо, що "Зірка" грала в три захисника - 3-5-2 (в цей раз схему буде більше схожою на 3-6-1). Саме в кропивницької команди найстабільніший склад в УПЛ - виходили на поле (разом із замінами) всього 14 футболістів.


Посеред наступного тижня "Динамо" грати з "Марітіму" в Лізі Європи і кияни намагатимуться перемогти малою кров'ю, та ще й не навантажуючи в повній мірі основних футболістів. Але, швидше за все на поле вийде Мбокані, який пропустив гру з "Ворсклою" через травму. Хоча в іншій ситуації він би отримав відпочинок перед єврокубками.


Напевно, якщо "Динамо" в першому таймі досягне результату, то Ярмоленка замінять.

Травмовані: Фаворов ("Зірка")

Дискваліфіковані: Качараба ("Зірка")


Орієнтовний склад "Динамо": Рудько - Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар - Шепелев, Корзун, Сидорчук - Ярмоленко, Гонсалес, Мбокані.


"Зірка": Паст - Фатєєв, Ковальов, Маткобожик - Полегенько, Цюпа - Драченко, Дришлюк, Гедж, Загальський - Чичиков.