10 серпня 2017 21:07

Григорий Суркис поздравил Андрея Бибу: "Так держать, капитан"

Першим, хто привітав Андрія Бібу під час урочистого святкування 80-річчя був віце-президент УЄФА, почесний президент ФФУ Григорій Суркіс.

Григорій Михайлович тепло, від душі сказав Андрію Андрійовичу приємні слова, висловивши захоплення його яскравим футбольним шляхом та життєвою мудрістю:

– Чесно кажучи, майже неможливо підібрати достатньо виразні слова, які б у повній мірі передали все те, що я хочу Вам побажати у такий день.

Колись давно я міг тільки мріяти про те, що зможу особисто вітати кумира моєї юності – футболіста, чия гра викликала у мене просто невимовне захоплення. Та й не тільки у мене – Вас боготворив увесь Київ, уся Україна, та що там – увесь футбольний світ!

Я щиро пишаюсь тим, що вже кілька десятиліть ми робимо спільну справу. І я точно знаю, що українському футболу дуже і дуже пощастило. Адже у нього і у всіх нас є унікальний, неперевершений, вічно молодий Біба.

Андрію Андрійовичу, від усього серця я Вам зичу здоров’я, наснаги та невичерпного позитиву. Ви – не просто легенда «Динамо» та футболу. Ви – приклад для наслідування абсолютно для всіх. Тому додам лише одне: так тримати, капітане!