10 серпня 2017 21:05

Юрий МОРОЗ: "Настраиваем ребят с первых минут агрессивно играть в атаке"

Старший тренер «Динамо» (U-21) прокоментував розгромну перемогу своїх підопічних над кропивницькою «Зіркою» (6:0):

- Добре, що вдалося реалізувати свої моменти вже в дебюті зустрічі. Ми завжди налаштовуємо, щоб хлопці з перших хвилин агресивно грали в атаці, і сьогодні вони успішно зіграли на завершальній стадії, забивши на перших хвилинах три м’ячі.

- Після того, як уже на 10-й хвилині рахунок став розгромним, чи важко було футболістам знаходити мотивацію для подальшої гри?

- Завдання у нас завжди максимальні, лише потрібно знайти мотиваційні слова, щоб вони не зупинялися, а продовжували нагнітати обстановку біля володінь суперника. Сьогодні ми й у другому таймі домінували на полі, забили кілька м’ячів, але при цьому є над чим працювати й будемо додавати.

- Порівняно з матчем у Полтаві в попередньому турі, сьогодні з перших хвилин вийшло лише троє футболістів. Це вимушений хід, у тому числі через наявність гравців першої команди?

- Так, із першої команди прийшла група гравців, щоб отримати ігрову практику, й вони посилили нас. Величезна подяка їм за це. Також у нас є гравці, які на сьогоднішній день отримують мало ігрової практики, й ми скористалися можливістю, аби провести ротацію. Ніхто не випав, і хлопці всі молодці.

- Хлопці, які за віком можуть грати в чемпіонаті U-19, можливо, допоможуть молодшій команді в суботу в поєдинку з «Шахтарем»?

- Це вирішувати тренерському штабу команди U-19. Завтра ми зберемося, будемо розмовляти на цю тему. Звісно, гравці будуть отримувати ігрову практику й у цих матчах.

- Після втрати очок у стартових матчах зараз ситуація покращується…

- У набраних очках – так, але в якості гри потрібно додавати. Не вистачає нам швидкості в атаці, швидкості пересування м’яча, компактності між лініями… Як я вже казав, є над чим працювати, й ми працюємо в цьому напрямку.