10 серпня 2017 21:01
12

Игорь Суркис подписал с Андреем Бибой пожизненный контракт

Під час урочистостей з нагоди 80-річчя видатного динамівця Андрія Біби одним із перших ювіляра привітав перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Віталій Семенович Сівков.

Він також взяв на себе почесну місію передати Андрію Андрійовичу Бібі від президента клубу Ігоря Михайловича Суркіса трудовий сертифікат на довічний контракт із клубом.

- Велике щастя, коли ти можеш у житті поспілкуватися з легендою. З Ігорем Михайловичем ми декілька разів обговорювали, що ж даруватимемо ювілярові. І президент клубу висловив таку думку: на сьогоднішній день ми маємо унікальний випадок, коли ювіляр, людина легендарна та унікальна у всіх проявах, людських, творчих, професійних, не просто прожив 80 років, але і сьогодні трудиться так, що молоді можуть йому позаздрити – стрункому, красивому, зрілому чоловіку, якому на вигляд не даш і 60-ти років. Це легенда, яка викликає захоплення і сьогодні своєю працею.

З огляду на це Ігор Михайлович Суркіс вирішив зробити вам наступну пропозицію. Цей сертифікат засвідчує, що враховуючи багаторічні заслуги перед футбольним клубом «Динамо» (Київ), високий професіоналізм і багатий життєвий досвід, які щоденно передаються молодшим за віком співробітникам клубу, а також з нагоди 80-річчя тренеру-селекціонеру ФК «Динамо» Київ Андрію Андрійовичу Бібі пропонується пожиттєвий контракт з клубом. Цей контракт Ігор Михайлович підписав і бажає Вам творчої наснаги та здоров’я!


Згодом до конференц-зали по міжнародному зв’язку зателефонував і особисто Ігор Михайлович Суркіс:

- Дорогий Андрію Андрійовичу, дозвольте Вас привітати з ювілеєм, побажати міцного здоров’я, удачі, добробуту, здоров’я Вашій родині. Я вважаю, що Ви є символом не лише українського футболу, як вже було сказано, а і світового. Враховуючи, що я підписав з Вами сьогодні по життєвий контракт, я хочу, щоб Ваше сторіччя ми з Вами святкували разом і вшановували вас так само, як і сьогодні.

Легенд клубу потрібно поважати, але аж ніяк не роздавати всім посади в клубі, на яких вони без поняття що мають робити.
Вы просто не поняли. Со стороны Суркиса это благородный жест в сторону Бибы и его семьи. Я думаю Биба уже перелёты не выдеерживает, какой с него селекционер, это так...
тренер-селекционер, 80 лет, пожизненный контракт...теперь ясно почему у нас всякие пантичи и кадары...
Сховати
А потому что тут два варианта: либо Суркис просто лох, которого разводят на бабки селекционеры, либо он наивно хочет сделать из говна пулю за копейки, в таком случае он все равно...
Сховати
Парамон, ты в каком классе учишся?
Сховати
Dynamix, ты я смотрю вообще не учился, даже писать грамотно не умеешь.
Сховати
Парамон, кротом лохметовским от тебя воняет...
Парамон, у лоха столько денег? нуну, скорее это мы лохи
Сховати
Дід Панас, у нас нет такого хитрого старшего брата. Который сделал такой подарочек. На всю оставшуюся жизнь...
Дід Панас, он лох как управленец футбольного клуба, а не как бизнесмен. Хотя и безнесменом его не назовешь, скорее олигарх, который родился в еврейской семье, и просто сидит на финансовых потоках.
Сховати
Парамон, а ты тогда - лох по жизни!
Дід Панас, это не деньги имс, а деньги семьи суркис, есть также старший брат, у которого голова на плечах имеется, в отличии от младшего