3 серпня 2017 10:46
5

Олег ФЕДОРЧУК: "Это роковое для Хацкевича поражение – психологически неподъемное"

Олег Федорчук прокомментировал поражение "Динамо" от "Янг Бойз".


"Проще всего все списать на синтетику, – сказал нам эксперт Олег Федорчук. – Но на самом деле динамовцы просто дрогнули. Смотрел ли штаб "Динамо" прошлогодний матч на этом поле "Шахтера"? "Янг Бойз" играл так же – агрессивно, на грани фола. В итоге Ярмоленко, Мбокани, Гонсалес решили просто избегать борьбы. Проиграли весь воздух. Про Морозюка уже столько говорено. Слишком большая роскошь держать под Ярмоленко, плохо отрабатывающим на оборону, такого ненадежного футболиста. Ощущение – еще до игры динамовцы были уверены, что они уже в следующем раунде. И Хацкевич их не отрезвил. Это его вина. Боюсь, это роковое для него поражение – психологически неподъемное. Теперь на него все будут смотреть по-другому – болельщики, руководители, свои же игроки. Знаете, как у героев компьютерных игр, у него больше нет жизней. Похожее было у Буряка после "Туна" и у Газзаева после "Шерифа". А Коваль, несмотря на пропущенный гол, – единственный, кто мне понравился. Дал-то пробить Хачериди. Как его не хвалили, а он снова сыграл так же невнимательно, как на Евро-2016. 0:2 – счет даже не по делу. Должны были проиграть крупнее".

Подивіться уважно повтор: забив гравець Сидорчука!!!!!!!!! А не Хачеріді. Кум капітана навіть не стрибнув і Хачеріді опинився проти Лотомби і Оаро.
Гонсалес старался отбирал мячи

а вот Ярмолеко Сидорчук и Шепелев СЛАБО
В итоге Ярмоленко, Мбокани, Гонсалес решили просто избегать борьбы. Проиграли весь воздух.
==========
І не тільки вони. З гри випало 7-8 футболістів.

Ощущение – еще до игры динамовцы были уверены, что они уже в следующем раунде.
==============
Про це я в перерві матчу сказав знайомому зізвонившись, він теж такої думки був.

Боюсь, это роковое для него поражение – психологически неподъемное.
=============
Тут не погоджуюсь! Категорично не погоджуюсь! Про це можуть говорити лише такі експерти, спеціалісти як Ви Олеже, тому що добрі тренери, повинні б підтримати свого колегу. Так не зміг "отрезвить" в перерві матчу, можливо зробив не ту заміну (Гармаша потрібно було залишити, а замінити Гонсалеса на Циганкова) але він лише на початку своєї тренерської стежини... У нього буде ще достатньо камінців і глиб на шляху.
Один матч, вина тренера звичайно є, але більше вини гравців в таких діях, інколи буває що ти говориш, насроюєш, розказуєш на пальцях показуєш, а він дивиться на тебе, а бачить напевне те що за тобою, тому що він зірка, чи просто блискітка =) На мою думку вини Ярмоленка набагато більше, не як гравця, а як капітана команди, він не зміг заставити себе боротись, що там говорити про "заставити інших"? Все шло до другого голу, тому що динамівці просто відбивались, не було ніякого конструктиву, питання часу було. Сам ґярмоленко визнав, що могли пропустити ще 4-5 м"ячів. Хоча це теж ТАКЄ... Питання в іншому чому самі не змогли створити більше ніж один момент і не бажали створювати.
Чому звонив своєму знайомому в перерві? Тому, що побаячив під час виконання кутового, що з гравців ЯБ піт ллється рікою, А ГРАВЦІ ДИНАМО ДЕЯКІ БУЛИ НАВІТЬ МАЙЖЕ СУХИМИ... От і все!
Сховати
Карузо123, ви просто напросто вступаєте в дискусію з Федорчуком, уникаючи суті питання - чому програли і міра відповідальності ГТ, бо за результат конкретного кожного матчу відповідає лише одна, єдина людина - тренер, не президент, не капітан, не Морозюк чи Коваль, а той хто вибирає склад і тактику на гру. А тому він правий на 200% і це упущення ГТ, що ДК виявилося абсолютно не готове до силової манери гри суперника, а поява на полі абсолютно нвкудишнього захисника Морозюка як і заміна Гармаша лише пілкреслює посередність тренера Хацкевича, бо хто сдідкував за його роботою в Динамо-2 на протязі майже трьох років, той пам'ятає, шо боєздатну команду навіть по міркам першої ліги він не створив і при ньому команду боролося за виживання, хоча більшість гравців, попри молодість, були перспективними, їм, на мою думку, не вистачало двох-трьох дядьків на полі і...тренера, що вміє будувати команду. А тому і маємо недолугого президента, таких же як він тренерів і відповідну команду. І тренерська солідарність тут нідочого, бо в Федорчукові говорить насамперед вболівальник, якому боляче, коли його команду возять мордою по полю і в неї немає ні характера ні волі.
Или другими словами, на сцене вчера за ДК, выступали ДЕВОЧКИ!