1 серпня 2017 22:47

Игорь ЦЫГАНЫК: "Динамо" может включить скорости в любой момент"

Відомий український журналіст Ігор Циганик зробив прогноз на матч-відповідь у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому в Берні на стадіоні "Стад Де Свісс" зустрінуться "Динамо" та "Янг Бойз".


"Як на мене, "Динамо" додає з кожною грою. Було помітно, що на матч за Суперкубок України проти "Шахтаря" кияни вийшли під навантаженнями після зборів. Далі в поєдинках проти "Чорноморця", "Шахтаря", "Янг Бойз" та особливо проти "Карпат" було очевидно, що команда може увімкнути швидкості в будь-яких момент.


Є усвідомлення того, що ми виграли з рахунком 3:1. Кожен забитий м’яч швейцарців схиляє шальки терезів на користь суперника. Через те, чесно кажучи, дуже переживаю. Я поставлю на те, що "Динамо" точно заб’є принаймні один м’яч і не виграє, але пройде до наступної стадії змагань.

"Янг Бойз" удома та на виїзді — це різні команди. Це показав минулий рік із "Шахтарем". До того ж у Берні команди гратимуть на штучному полі. Це дуже погано. Це позначиться на швидкій динамівській грі. Думаю, що сповільнення подій на полі буде користь швейцарів, які володітимуть м’ячем і шукатимуть діри в обороні киян", - сказав Циганик РБ.