31 липня 2017 10:05

Александр ХАЦКЕВИЧ: "Такой человек, как Олег Анатольевич, должен быть в команде"

Наставник «біло-синіх» в інтерв'ю програмі «Профутбол» після матчу з «Карпатами» відповів на запитання про зміну свого іміджу, прокоментував дебютний матч Кендзьори, а також гру своїх підопічних.

Про зміну фартовою одягу:

- Фарт - така справа, що... Щастя любить тишу, і фарт теж. Неважливо, у якій я формі, найважливіше - у якій формі хлопці, з яким настроєм вони виходять на гру, з яким бажанням.

Про прогрес Володимира Шепелєва:

- Він уже в цьому віці показує досить стабільний футбол - це найголовніше. У середині поля він і позицію тримає, і у відборі грає, і починає атаки. Так що дай Бог, щоб у нього все виходило! Він такий хлопець, що з нього не видавиш ні посмішки, ні слова. Та головне, що він на полі виконує те, що ми хочемо бачити, грає на команду.

Про дебют Томаша Кендзьори:

- В атаці досить впевнено, хороший перший пас, хороша флангова передача. А в обороні, думаю, ми його більше направимо тактично, щоб він грав грамотніше. Тоді це буде хороше підсилення для нашої команди.

Про повернення до гри Олега Гусєва:

- Таку повагу потрібно заслужити. Олег Анатолійович – насправді лідер в роздягальні, він – позитивна людина, прекрасний футболіст. Я його теж називаю Анатолійович, як і вся команда. Така людина повинна бути в команді.