20 липня 2017 19:40

Панькив: "Работаем над тем, чтобы попасть в первую шестерку"

Перед першим домашнім матчем рівненського «Вереса» в УПЛ у клубному закладі «Верес Плейс» відбулася прес-конференція за участю керівників та партнерів Народного Клубу. Крім журналістів на неї завітала велика кількість вболівальників, які теж не соромились долучатися до діалогу. Отож, основні тези прес-конференції.

Представлення

Футбольній громадськості офіційно представили нових керівників та партнерів клубу: генерального директора ТОВ «ФК «Верес-Рівне» Андрія Паньківа; генерального директора ГС «Народний Клуб «Верес-Рівне» Євгена Донцова; голову наглядової ради ПАТ «Львівський холодокомбінат» (ТМ «Лімо»), який є генеральним спонсором НК «Верес», Юрія Копитка; співвласника титульного спонсора НК «Верес» корпорації «Global Development» Дмитра Кизиму.

Андрій Паньків:
Особисто мені дуже приємно приєднатися до цього червоно-чорного руху. Колись був подібний задум у «Карпат», але рівняни пішли далі. Ми створюємо боєздатний колектив, який буде боротися за високі місця. Будемо все робити, щоб клуб виступав, мав хорошу тренувальну базу. Нині команда у Винниках, на одній з найкращих баз – стадіоні імені Богдана Маркевича. Там є чудові поля, готель, тренажерний зал. Щодо гравців, то обов’язково ще будуть придбання. Першочергово потребують підсилення опорна зона та лінія атаки. Працюємо над тим, щоб у нинішньому сезоні потрапити у першу шістку.

Євген Донцов:
Приємно знову повернутися в клуб, бути разом з вболівальниками. Наша головна мета – показати усім, що без вболівальників футбол нікому не потрібний, що саме вболівальники дають стимул гравцям, менеджменту. Будемо працювати, насамперед, з членами клубу, робити усе, щоб наша родина ставала все більшою. Вже скоро збереться Координаційна рада НК «Верес». Я буду ініціювати те, щоб дати можливість ставати членами клубу не лише рівнянам, але й вболівальникам з інших регіонів та навіть міст. Адже нині ми на етапі переходу від регіонального клубу до клубу національного. При цьому основною вболівальницькою базою все одно має залишитися Рівненщина.

Юрій Копитко:
Ми з початку йдемо пліч-о-пліч з «Вересом». Приємно бачити, коли твоє спонсорське плече дає результат. «Лімо» зробить усе, щоб «Верес» дійшов спочатку до першої шістки, а потім і до єврокубків.

Дмитро Кизима:
Це чудовий соціально відповідальний проект. Приємно, що усі партнери докладають зусиль, щоб вийти на всеукраїнський рівень і навіть вище. Я радий, що ми разом.

Крім того, як і було анонсовано, під час прес-конференції презентували ігрову форму НК «Верес» від технічного партнера – ТМ JOMA. Домашня форма – червона, гостьова – чорна, резервна – біла.

«СКІФ» – альтернатива «Арені Львів»


Цілком ймовірно, що домашні матчі «Верес» у Львові проводитиме не лише на «Арені Львів», чудовому, але дорогому стадіоні. Альтернативний варіант – львівський стадіон «СКІФ», побудований як тренувальна база до Євро-2012.

Андрій Паньків:
На сьогоднішній день стадіон «СКІФ» не зданий в експлуатацію, хоча і готовий на 95%. Це чудова арена. «СКІФ» сертифікований до матчів 2-ї ліги. Ми ж ведемо переговори, щоб закінчити його і здати в експлуатацію, щоб проводити матчі УПЛ. Нині існує три основні зауваження: вхідна група, огорожа та освітлення. Клуб готовий за свої кошти виправити ці зауваження. Тривають переговори.