19 липня 2017 15:29

Алексей БЕЛИК: "Больше всего мне импонирует спокойствие Шепелева"

"Футбол 24" обговорює матч "Динамо" з "Чорноморцем" разом із екс-форвардом Шахтаря та збірної України.


Про арбітраж


– Я цей момент прогавив, адже ви знаєте, які в нас зараз трансляції. Я постійно перемикався з одного каналу на інший. В принципі, для того суддя і працює, щоб ухвалювати рішення з приводу суперечливих епізодів. Взяти хоча б той момент, коли замість пенальті у ворота Динамо Грисьо виписав попередження Ковальцеві. Зрозуміло, що одна команда розводитиме руками, мовляв, порушення правил не було. Натомість інша команда вимагатиме пенальті. Я б не висував якихось претензій по тих епізодах. Проблема не в них.


Проблема в тому, що Динамо зобов’язане було закінчувати гру ще до епізоду з Ковальцем. Суперник же вдесятьох! Тим паче, під час міжсезоння багато гравців покинули Чорноморець – команда ліпиться заново. Динамо не схоже на команду, яка може вбивати гру і в останні хвилини спокійно грати у власне задоволення. Подивимося, як буде у матчах з іншими суперниками. Можливо, щось зміниться на краще.


Про Шепелєва


– Коли ти в такому віці виходиш у Прем’єр-лізі, забиває і віддаєш – це величезний плюс. Мені найбільше імпонує у Шепелєві його спокій. Якщо продовжуватиме дотримуватися свого курсу, а ще працюватиме так, як працює зараз, то з нього вийде дуже хороший футболіст, який принесе Динамо багато користі.


Про порiвняня з "Шахтарем"

– Бачите, у Шахтаря більш конректний склад, ніж у Динамо. Кожному гравцеві є заміна. Навіть маючи в обоймі 18-20 гравців, знаючи, що Фонсека здійснює ротацію, можна сказати, хто гратиме. Ордець не виходив на поле – зараз зіграє. Коваленко може замінити Тайсона. Все логічно, навідміну від Динамо. Я вчора думав, що Хацкевич випустить Бєсєдіна. Але грав Мбокані і ще Кравець вийшов. Тобто, повна протилежність. У Шахтаря команда вже давно зіграна. Так, проти Ворскли були певні проблеми на початку матчу, але потім "гірники" забили один гол, другий гол – і всі питання зняли. Динамо цього зробити поки що не може. Причому я не думаю, що Шахтар у Полтаві грав на піку своїх можливостей.