18 липня 2017 12:24
5

Игорь ЦЫГАНЫК: "Динамо" удивило своей неагрессивной игрой в матче за Суперкубок"

Ведучий програми "ПРОФУТБОЛ" на каналі "2+2", відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках першого туру української Прем’єр-ліги, в якому в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" зустрінуться "Динамо" та "Чорноморець". Експерт вважає, що після поразки в Суперкубку динамівці спробують реабілітуватися перед своїми вболівальниками.


- Напередодні першого туру чемпіонату України "Динамо" невдало зіграло в Суперкубку. Чесно кажучи, кияни мене здивували своєю неагресивною грою. Думаю, що зараз команда повинна зіграти дуже добре. Особливо перед стартом єврокубків і повторним матчем з "Шахтарем" у другому турі чемпіонату. Динамівці повинні себе проявити. Розраховую на те, що "Динамо" нав’яже боротьбу "Гірникам" у Прем’єр-лізі.


Дуже сподіваюся на нового тренера Олександра Хацкевича. Впевнений, що кияни переможуть удома. Поставлю на те, що вони заб’ють принаймні двічі та виграють з різницею в два м’ячі. Поки що мені важко щось говорити про "Чорноморець". Багато гравців залишили команду, водночас деякі виконавці повернулися в колектив. Персонажі цікаві, проте не зрозуміло, в якій формі перебувають новачки на даний момент. Сумніваюся, що "Моряки" з першого туру почнуть якісно виступати та дадуть бій "Динамо" на виїзді.

Цікаво, який матч дивився цей спеціаліст? Я не дуже переконаний у правильності призначення Хацкевича головним тренером "Динамо". Але вперше за довгий час я побачив у "Динамо" пресинг на половині поля суперників - поки вистачило сил. Що це, якщо не агресія?
І ще. Циганик переконаний, що "Динамо" переможе вдома. Серйозна заява. А якщо ні? Тоді він звільниться, і ми перестанемо чути його тріскотню?
Сховати
Барвинок, а толку с того прессинга ? да, играли фактически в 4-2-4, выдвинув более вперед Ярмолу и Цыганкова, и провалили опорную зону...
Перед какими "своїми вболівальниками"? :))) Играют при пустых трибунах!!!
Сховати
FCDKFan, и на НСК Олимпийский ! )
ему абы ляпнуть и з/п в кармане) талант