15 липня 2017 19:15
8

СМИ: форвардом "Динамо" заинтересовался "Байер"

Форвард київського "Динамо" Роман Яремчук потрапив у сферу інтересів леверкузенського "Баєйра". Більше того, як повідомляють джерела UA-Футбол, німецький клуб давно цікавиться молодим нападником, однак кияни не бажають розлучатись з перспективним гравцем.


Яремчук є вихованцем академії "Динамо", ставав кращим бомбардиром молодіжної першості. В минулому сезоні був орендований в "Олександрію", в складі якої забив шість голів, в тому числі найшвидший м‘яч в історії вищого дивізіону.

Зимою Яремчук повернувся до "Динамо", однак бодай раз забити Роману не вдалось. Не зміг 21-річний форвард відзначитись і під час літніх зборів. Вже після повернення команди в Київ новий головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич заявив, що Яремчука, який оцінюється у 800 тисяч євро, буде віддано в оренду.


До слова, в складі "Байєра" виступає український півзахисник Владлен Юрченко, який переїхав в Леверкузен з донецького "Шахтаря".

Он же бревнистее гладкого оказался. Если денег предложат - надо бегом отдавать, я в том году чуть не вешался, когда Яремчук на поле был)
Сховати
Дід Панас, а в Олександрии хорошо смотрелся
Если правда,надо отпускать и не торговатся,может вырастет под сборную! Жаль у нас так и не дали шанса проявить себя связке Яремчук-Беседин...
При всём уважении Яремчук сейчас шестой по рангу нападающий Динамо! Зачем его держать - продайте нафиг, пусть играет, набивает шишки. Не получится - вернётся назад. Чего мы всё боимся своих игроков отпускать?
Сховати
Суркису виднее, он будет держать и требовать нереальные деньги, а игроки будут тут гнить ( Верпаковскис, Гавранчич, ...)
В аренду в Байер на год, а там видно будет.
Не віриться взагалі. Але якщо дійсно буде пропозиція і не відпустять, то повні придурки.
Нежданчик.