2 липня 2017 16:38
15

Дьемерси Мбокани прибыл в расположение "Динамо"

В воскресенье после обеда к тренировочному лагерю киевского «Динамо» в Австрии присоединился конголезский нападающий Дьемерси Мбокани.


Напомним, два последних сезона он выступал в английской Премьер-лиге, играя на правах аренды за «Норвич Сити» и «Халл Сити».

Уже сегодня вечером Дьємерси предстоит занятие в тренажерном зале.

Феноменально: единственного нападающего в команде не знают куда приткнуть!
Пожалуй сильнейший нападающий "Динамо" за последнее время. Но проблема к сожалению в том, что в команде нет игрока способного отдать ему точный пас. А это превращает Мбокани в бесполезного и малоэффективного форварда.
Сховати
Роман Кравченко, В Англии наверное тоже проблема в полузащите была... как вспомню как он пол игры стоит без мяча и даже не создаст видимость прессинга, так сразу и хочется плюсануть вам за коммент)
Сховати
Антон, Зозуля весь матч создает прессинг, может его вернуть в команду?
Этот нап нужен ДК, вопрос, нужен ли Мбокани ЧУкр...
Если чудом никуда не продадут и ему придется играть следующий сезон, будет отличное усиление.
Для повного щастя потрібно почекати повернення в Динамо Мілевського, Макаренка, Алієва etc. Та й Діого Рінкон теж без команди зараз, поки він ще в Україні, потрібно з ним контракт підписати, років так на 5...
Сховати
Africanda-S, і до чого тут це? Людина зобов'язана повернутися до клубу
Сховати
Кепа, так, за контрактом зобов"язана, але таке враження, що ця ситуація нікого не влаштовує: ні Мбокані, ні Хацкевича, ні Суркіса.
Сховати
Africanda-S, і до чого тут Мілевський, Алієв, Макаренко, Рінкон?
Сховати
Кепа, так іронія ж... Невже не зрозуміло?
Сховати
Africanda-S, дивна іронія-порівняння діючого гравця, котрий належить клубу, з людьми, які вже давно не в команді або взагалі завершили кар'єру
Сховати
іронію вважаю доречною, бо кадрова політика в Динамо в останній час стала якось хаотичною, без ознак системності. Прикладів багато. Наприклад, розпрощались з Гусєвим, а через півроку він знову в Динамо (чому я лише радий). Тут же заговорили про повернення Макаренка, але в того, мабуть, занадто завищені потреби. Неприлаштований Мбокані повернувся, але ж цілком ясно, що грати в Україні він ніяк не хоче і це при тому, що він сам явно різко здав. А Мораеш, який теж на контракті в Динамо, чомусь зараз відпочиває у Бразилії (дуже сильно перетрудився у Китаї). Хоча з 1 липня мав бути у складі команди. Достатньо цих прикладів кадрового хаосу? Вже немає ні здивування, ні злості, залишилась лише гірка іронія.
Поставят на довольствие и будут пытаться его сбагрить.
Парень счастлив вернуться в Динамо - это видно по лицу.