26 червня 2017 16:57
11

Олег ПЕЧЕРНЫЙ: "Драку фанатов на "Олимпийском" профинансировал Курченко"

Масова бійка на центральному стадіоні України має російський слід.


Нагадаємо, що матч двох аматорських команд з Волочиська і Харкова, який проводили на столичному НСК "Олімпійський", завершилась масовою бійкою, яку спровокували "фани" харківського "Маталіста-1925".


Ця подія викликала величезний резонанс у суспільстві. У ФФУ навіть ініціювали недопуск харківського клубу до професійної другої ліги. Сам клуб каже, що це були не їхні фани, а якісь випадкові люди і просять не вживати до них суворих заходів. В розслідуванні цього інциденту все частіше проскакує проросійська організація "Оплот", мовляв саме її бійці влаштували це місиво на "Олімпійському". Детальніше цим інцидентом займатиметься спеціально сформована федерацією комісія, яку очолив генерал СБУ Ігор Кочетов.


"Експрес" поспілкувався з керівником фонду соціального захисту футболістів і тренерів Олегом Печорним. Наш співрозмовник теж розслідує цей інцидент і розповів, що йому вдалось дізнатися.

- Ці всі горе-вболівальники були проплачені людьми Сергія Курченка, - каже Олег Євгенійович. - Це зроблено для того, щоб не допустити професійний футбол у Харкові. Це 100-відсотково проплачена акція з Російської Федерації.


- У вас є докази?

- Грають дві аматорські команди. Я б ще зрозумів, якби грали "Шахтар" з "Динамо" надпринциповий матч і на трибунах почалися заворушення. Тут нічого дивного не було б. А тут аматори і такі провокації, така агресія! При чому, агресія була організованою, а не спонтанною. Це був удар по молодій команді "Металіст 1925", яку збирають по крихтах, і це удар по "Олімпійському", якому слід приймати Лігу чемпіонів. Кому це ще може бути вигідно?


Я вже два роки займаюся справою банкруцтва "Металіста". Я чудово знаю, як Курченко виводив гроші з рахунків клубу, як це все розкрадалося і нищилося. Він був зацікавлений, щоб в Харкові не було професійного футболу і він цього досягнув зі своїм "Металістом". А тут в місті з"явився новий клуб, який захотів повернути у Харків професійний футбол, і це не входить у його плани. От він і гадить з-за поребрика. У мене немає жодних сумнівів, що це Курченко пустив кров на стадіоні.


- Чи могли на НСК "Олімпійський" зупинити агресивних фанів?

- Всі чомусь звинувачують Авакова. Але я нагадую, це був матч двох аматорських команд. Міністр що, мав туди загнати десять рот ОМОНу? Люди йшли відпочивати зі сім"ями на стадіон.


Для забезпечення порядку повністю б вистарчило стюардів "Олімпійського". Персонал цієї арени вміє працювати. Але ніхто не сподівався, що появляться проплачені оплотівці і влаштують цей шабаш. Курченку і його російським друзям вигідно кинути тінь на "Олімпіський" перед фіналом Ліги чемпіонів. Підозрюю, представників з Російської федерації дуже гризе той факт, що найважливіший матч року у Європі відбудеться в Києві.

А я вважав , що Хутін винен, а тут Курченко. Ти ба яка сука той Курченко .
P.S. .... а навіщо вам голова, пане Олеже? ....А еще я туда кушаю.
А я вважав , що Хутін винен, а тут Курченко. Ти ба яка сука той Курченко .
P.S. .... а навіщо вам голова, пане Олеже? ....А еще я туда кушаю.
А я вважав , що Хутін винен, а тут Курченко. Ти ба яка сука той Курченко .
P.S. .... а навіщо вам голова, пане Олеже? ....А еще я туда кушаю.
А що взагалі аматори робили на НСК? Якщо вже одобрили гру, то необхідно і контроль за безпекою організувати.
Почему удалили мой комментарий?
Детский сад.Ультрас и АТОшники обращаюсь к вам! Делаем коордиационный центр в нескольких точках.В рамках закона все решаем.Надоело!
Собирайте доказательства и в Лозанну ! Нечего сопли размазывать и делиться догадками ! А где СБУ, за что они деньги получают или это не относится к вопросу безопасности Украины ?! Что нельзя было предвидеть такой сценарий развития событий ??? Блин, зла не хватает !
Сховати
Ваня Иванов, а где сбу? Можно было бы спросить у Максима Бачинского, но того, к сожалению, уже нет в живых
Сховати
banzai, увы, не знаю Бачинского.
Сховати
Ваня Иванов, почитайте цензор за вчерашний или позавчерашний день
Сховати
banzai, нашел. Спасибо! К большому сожалению это становится нормой. Полицейское государство становится на ноги полным ходом .Пора уже перечитывать биографию Чаушеску и иже с ним.