22 червня 2017 22:28
1

Антон Боль - лучший игрок ДЮФЛУ U-14

Капітан 14-річних динамівців Антон Боль впродовж усього сезону був основним центральним захисником, справжнім лідером команди.

За підсумками фінального турніру ДЮФЛУ організатори змагань відзначили Антона почесною нагородою, визнавши його найкращим гравцем і вручивши пам'ятний приз.

- Вирішальний матч проти «Карпат» вийшов дуже важким, - розповідає динамівець. - Фінальну частину чемпіонату U-14 команди «Динамо» не могли виграти довгих вісім років. Ми про це знали і хотіли перервати невдалу серію. Всі раді, що нам це вдалося.

У півфіналі з «Шахтарем» і фіналі з «Карпатами» ми першими пропускали, але потім зібралися і відігралися. Напевно, пропущений м'яч нас ще більше заводить, починаємо грати краще.

Визнання мене найкращим гравцем дуже приємне, сам собі довів, що можу бути кращим. На турнірі показав 100% своїх можливостей, дуже старався. Часто найкращими визнають нападників, або бомбардирів. Але центральний захисник не тільки м'ячі відбирає. Він повинен вміти почати атаку, і при необхідності підключитися до неї. У мене начебто це непогано виходило, ось і вручили нагороду.

На матчах турніру був присутній тренер збірної України 2003 року народження, це додатково мотивувало всіх гравців. Адже кожен хоче виступати не тільки в клубі, але і захищати кольори своєї збірної.

Сказати, що здивований номінантами по позиціях - означає нічого не сказати, бо відсутність індивідуально сильного в технічному плані, швидкого, ефективного і доволі ефектного футболіста Волошина в переможцях серед номінантів заставляє дуже скептично оцінювати професійні якості оцінювачів номінантів, але враховуючи що там активно крутився з мікрофоном в руках сумновідомий вірний ахметовець Собко то й надавати якесь значення чи ставитися до вибору иак званих оцінювачів з хоч якоюсь повагою не хочеться, та й мабуть і не варто.