22 червня 2017 14:20
3

Федерация футбола Мариуполя подтверждает, что в городе безопасно проводить матчи Премьер-лиги

Футбольна федерація Маріуполя підтримує позицію Федерації футболу України щодо проведення в місті матчів Прем’єр-ліги. Про це йдеться в листі, який надіслав керівник ФФМ Василь Журавльов президенту ФФУ Андрію Павелку. Футбольний актив міста також готовий надати супровід з Запоріжжя або Бердянська команді чи командам, які, через міркування безпеки, їхатимуть на поєдинок до Маріуполя разом з президентом ФФУ.

«Тільки в 2016-2017 футбольному році в Маріуполі було проведено 36 ігор чемпіонату ДЮФЛ України (до нас приїжджали діти від 13 до 17 років), 16 ігор серед команд Першої ліги, 16 – серед команд Другої ліги, 2 гри Кубка України, в тому числі за участю команди Прем’єр-ліги - ФК «Сталь». І говорити зараз про те, що грати в Маріуполі небезпечно коли стільки зроблено клубом («Іллічівець» - ред.), поліцією міста і Донецької області в напрямку забезпечення громадської безпеки, щонайменше, не коректно», - йдеться у листі керівництва Федерації футболу Маріуполя.

Місцевий футбольний актив дякує Андрію Павелку за підтримку в захисті футбольних інтересів міста. Також функціонери Марыуполя готові підтримати ініціативу президента ФФУ щодо супроводу клубів, які хвилюються за безпеку своїх команд.

С такими темпами скоро и до жены Эдуарда Середы доберутся, а там и бабушка пятилетнего Миши подтвердит, что в городе безопасно проводить матчи Премьер- лиги.
Суки рыжие никак не угомонятся - им всё в войнушки хочется играться.
Я бы на месте Суркисов на время перешёл в другой чемп, пока в стране не поменяется режим орковатозалежных
Интересно, если в Донбассе и в Мариуполе введут военное положение, в такой ситуации там можно проводить матчи? Я имею ввиду, можно ли во время военного положения проводить развлекательные мероприятия, в том числе футбол. И потом, 20км до фронта, я думаю у этих сук уже календарь ЧУ в руках, а вдруг какой то град прилетит на стадион, или ещё какая нибудь хрень, гарантии есть, что этого не будет?