19 червня 2017 15:05
1

Артем КРАВЕЦ: "Динамо" - родной для меня клуб, и я рад сюда вернуться"

Нападник київського «Динамо» Артем Кравець повернувся з оренди в іспанській «Гранаді», і разом з «Динамо» пройшов плановий передсезонний медогляд в клініці «Борис».


Завершивши всі процедури динамівець розповів про відпустку і настрій перед стартом збору:


- З приємними почуттями повернувся до свого рідного улюбленого клубу. Настрій також гарний - ніяких проблем, все чудово.


- Як відпочили?

- Дуже добре, набрався сил і позитивних емоцій на сезон. Відпочивав на Мальдівах - ми з дружиною дуже любимо це місце, тому, коли є можливість, намагаємося туди полетіти.


- В якому фізичному стані перебуваєте?

- У мене було невелике ушкодження, яке завадило мені поїхати у збірну і дограти кінцівку сезону в «Гранаді». Тож під час відпустки у мене була своя індивідуальна програма, за якою працював з фізіотерапевтом, намагався все виконувати.


- На зборах будете працювати вже без обмежень?

- Так, ніякого дискомфорту не відчуваю, мені дозволені повні навантаження, тож стану до роботи нарівні з усіма. Хіба що доведеться розминатися трохи більше.


- Слова президента клубу Ігоря Суркіса про те, що Кравець потрібен команді, і більше ніяких оренд, надихають?

- Звичайно. Я зустрічався з Ігорем Михайловичем, у нас була розмова, ніяких питань немає. Повторюся, «Динамо» завжди було для мене дуже дорогим клубом, і я безмежно радий сюди повернутися.


- А з Олександром Хацкевичем вже була розмова?

- Так, він мені дзвонив, ми спілкувалися по телефону. Було приємно почути головного тренера, його думку, погляди. Думаю, це важливо для кожного футболіста.


- Ви давно знайомі з Олександром Миколайовичем?

- Так, ми близько року працювали разом, коли я грав у дублі, тож знаємо одне одного досить добре.


- Наскільки корисний для вас був досвід, отриманий в іспанській «Гранаді»?

- Це був важливий період, оскільки, коли я йшов в оренду, в «Динамо» на мене мало розраховували, а в Іспанії я отримав важливу ігрову практику у серйозному чемпіонаті. Вважаю, непогано виступив, і, якби не травма, в кінцівці сезону, міг би ще чим-небудь допомогти команді.

Удачи, Артём!