19 червня 2017 14:55
2

Сергей РЫБАЛКА: "С Александром Хацкевичем работать интересно"

Півзахисник київського «Динамо» Сергій Рибалка, пройшовши кабінети всіх лікарів, розповів, з яким настроєм приступає до роботи, і чого очікує від майбутнього австрійського збору:


- Перш за все, хочу сказати, що після невдалого минулого сезону настрій був дуже поганим - потрібне було перезавантаження і команді, в цілому, і мені особисто. Думаю, відпустка пішла на користь, провів її з родиною, побув з дитиною, трохи відволікся.

Розуміємо, що з нового сезону потрібно міняти ситуацію, що склалася. Ми всі засмучені, що так вийшло, усі хлопці рвуться в бій і хочуть довести, що це було випадковістю. Ми налаштовані виправитися за минулий невдалий сезон.


- Чи вистачило часу, щоб відпочити і фізично, і морально?

- Так, цілком. Мені вже хочеться тренуватися, побачити всіх хлопців, скоріше вирушити на збір - тож бажання величезне. Упевнений, в Австрії буде багато нового, цікавого, багато емоцій. Всі будемо старатися, щоб добре підготуватися.


- Судячи із засмаги, відпочивали на морі?

- Так, літали з сім'єю у Туреччину. Там грав у волейбол на пляжі, тому і засмаг (посміхається).


- Чи виконували індивідуальну програму?

- Так. Вона складалася з простих вправ, які нам завжди розписують перед відпусткою. Перші днів 10 організм особливо не навантажував, лише грав у волейбол - можна сказати, це теж було свого роду тренування для ніг на піску. І звичайно, в останні дні дотримувався тих завдань, які нам давали.


- Чого очікуєте від роботи з новим головним тренером Олександром Хацкевичем?

- Я вже грав під його керівництвом, коли він тренував динамівський дубль, тому можу сказати, що з ним працювати цікаво. Думаю, бесіди з футболістами Олександр Миколайович буде проводити вже на зборах, там познайомимося ближче, дізнаємося його вимоги.


- Як думаєте, чи з'являться нововведення в тренувальному процесі та побуті?

- Напевно, про це можна буде говорити вже після зборів. Звичайно, в тренуваннях буде щось нове, скоріше за все, багато нового. Потрібно дочекатися перших ігор, щоб побачити це на полі.

Интересно - будет так же косячить как в прошлом сезоне? Или Лужный найдёт нужные слова?
Звісно цікаво. Спробував би сказати, що навпаки