19 червня 2017 13:20

Окончание отпуска и плановый медосмотр



У перший робочий день тижня, 19 червня, добігла відпустка у гравців першої команди «Динамо».


Підготовка до початку чи поновлення сезону традиційно для футболістів починається з повного медичного огляду, який динамівці кожні півроку проходять у столичній клініці «Борис», що на Позняках.


У профільних лікарів, які засвідчили повний гаразд зі здоров’ям футболістів, сьогодні побували вісім динамівців. Серед нових-старих імен варто виокремити ветерана команди Олега Гусєва, який останні півроку підтримував форму самостійно, а нещодавно підписав із «Динамо» контракт до літа 2018-го, а також Артема Кравця, що повернувся до «біло-синіх» з оренди. Відзначимо, що з легіонерів у заплановані два дні лікарів відвідає лише серб Александар Пантич – інші же пройдуть огляд пізніше.



У порядку черги гравці заходили до кабінетів лікарів – невропатолога, терапевта, травматолога, окуліста, отоларинголога, зробили кардіограму, УЗД черевної порожнини та серця, яке було більш ніж ретельним, тому доводилося витрачати на нього найбільше часу. Також здали весь спектр аналізів, виміряли тиск та антропометричні дані. Відзначимо, що, порівняно з попередніми роками, цього разу додався візит до стоматолога.



Завтра медичне обстеження чекає ще на десятьох гравців «Динамо», які так само з самого ранку завітають до клініки «Борис».