19 червня 2017 10:53
7

Владислав ВАЩУК: "Не могу понять, как в киевском "Динамо" появился такой тренер, как Семин"

Экс-защитник киевского «Динамо» Владислав Ващук раскритиковал бывшего главного тренера команды Юрия Семина.


«Могу вспомнить, почему ушел из „Динамо“. При Семине я не играл. Юрий Павлович меня постоянно пытался спихнуть. Вообще до сих пор не могу понять, как в „Динамо“ появился такой тренер, как Семин. У него в обойме было 11 человек, и общался он только с ними. Другие его не интересовали, могли идти на рыбалку, на другом поле бить по воротам, заниматься своими делами.

Если кто-то из обоймы выпадал, Юрий Павлович мог подойти и кого-то одного выдернуть, поговорить, обнять, мол, сегодня ты выходишь. Но как только номинально основной выздоравливает, на тебя снова никто не обращает внимания», — сказал Ващук.

Емм, якби не московські тренери в нас крах почався б дуже давно, якраз в 2008. І кістяк не був би сформований. Палич зробив зачистку коли перший раз прийшов, змінив гру команди і дав результат, Газзаєв дав дорогу молоді, а коли побачив що в нього нічого не вийде то як мужик подав у відставку, а не тримався за контракт, як в нас це прийнято.
Если на то пошло, то так же непонятно, как в "Динамо" во второй раз появился такой игрок, как Ващук
Сховати
Кепа, але по суті Ващук правий - прихід московських тренерів нічого не дав в плані розвитку київської моделі гри, а що така існувала і ще існує досі і вона не має нічого спільного з російським (московським) футболом - факт, друга справа, що Суркіси не розуміли і так і не зрозуміли самобутності київської моделі гри і необхідності не лише дотримуватися її традицій, але відповідного підбору тренерів здатних цю модель зрозуміти і розвинути.
Сховати
ALud, как мы тогда полуфинале кубка УЕФа оказались?
ALud, как мы тогда полуфинале кубка УЕФа оказались?
ALud, Ви мабуть тоді були у дужеее темних окулярах :)))
ALud, "прихід московських тренерів нічого не дав в плані розвитку київської моделі гри"
Камон, плэй! Шо такое?