16 червня 2017 22:08

Бьорн ВАССАЛЛО: "Поддержка ФФУ со стороны ФИФА остается неизменной и постоянной"

В XX Конгресі Федерації футболу України взяли участь почесні гості з ФІФА та УЄФА. Партнери ФФУ відзначили останні успіхи команди Андрія Павелка та підтвердили готовність до співпраці у реалізації спільних проектів.


Зокрема, регіональний директор ФІФА з питань європейських асоціацій Бйорн Вассалло передав Андрію Павелко вітання з обранням членом Дисциплінарного комітету організації від президента ФІФА Джанні Інфантіно.


- Коли обирають очільника національної асоціації, усі навколо мають об’єднатися заради футболу. Сподіваюся, що обрання Андрія Павелка президентом ФФУ призведе до подальшого розвитку футболу в Україні. ФІФА вірить у сильні інституції, які допомагають розвитку футболу, а особливо - на регіональному рівні . Підтримка ФФУ з боку ФІФА залишається незмінною і постійною, - запевнив присутніх делегатів під час свого виступу на XX Конгресі ФФУ Бйорн Вассалло.


Нагадаємо, що сьогодні в Києві відбувся черговий конгрес ФФУ. На засіданні було прийнято рішення про продовження повноважень Андрія Павелко та призначення його заступників.