13 червня 2017 18:29

Александр ИЩЕНКО: "Динамо" остается брендом, нас приглашают на многие турниры"

«Динамо» U-11 (футболісти 2006 року народження) повернулося з бронзовими медалями з Польщі, де з 9 по 11 червня брало участь в міжнародному турнірі, організованому польською академією Пієкарска # 21.

На змаганнях був присутній і старший тренер ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Іщенко. Після повернення до Києва він поділився враженнями від виступу динамівської команди:


- Чудові враження залишилися, перш за все, від самого відкриття турніру. Урочиста церемонія проходила на одній з центральних площ Кракова в присутності великої кількості глядачів, уболівальників, команд, батьків, телебачення, з прапорами і концертною програмою. Кулі з назвами команд запросили витягувати видатного польського футболіста Збігнева Бонека.


Що стосується самого турніру, ми хотіли подивитися рівень, на якому перебуваємо. Упевнений, ці ігри показали, в якому напрямку нам слід працювати, в яких компонентах відстаємо, а в чому, навпаки, маємо перевагу, яку потрібно закріплювати і розвивати.


Чвертьфінальний поєдинок з французьким «Нантом», півфінал з голландським «Херенвеном», який ми програли по пенальті, і гра з англійським «Манчестер Юнайтед» якраз і дали нам дуже гарне уявлення про те, в якому напрямку слід рухатися.


Перед грою з «МЮ» був цікавий момент. Хлопці зраділи, що гратимуть з таким серйозним суперником, і я запитав у них: «А що, якщо отримаєте м'ячів п'ять в свої ворота?», а вони в один голос: «Ні, не отримаємо!». Така впевненість хлопців у своїх силах, у тому, що ми не гірші за іменитого суперника, приємна - це те, чого нам не вистачало раніше.


В цілому, важливість таких турнірів важко переоцінити. «Динамо» було і залишається брендом в європейському футболі, нас запрошують на багато турнірів, і ми стараємося робити усе від нас залежне для розвитку клубу, і іміджу київського «Динамо».