13 червня 2017 18:14

Александр Хацкевич посетил фан-клуб "Динамо"


Перед початком відеоконференції на офіційному каналі ФК «Динамо» Київ у YouTube і в офіційному мобільному додатку ФК «Динамо» головний тренер нашої команди Олександр Хацкевич побував в Фан-клубі.

Там його керівник Сергій Михайленко показав наставнику величезну колекцію шарфів і футболок, а також висловив надію, що незабаром тут з'явиться і ігрова форма Олександра Хацкевича, яка з величезним задоволенням буде розміщена в стінах фан-клубу.

- Від імені всіх уболівальників бажаємо вам удачі на новому терені, перемог і спортивних досягнень, - завершив Сергій Михайленко. - Ви - молодий, перспективний тренер, ми в вас віримо.



За традицією Олександру Хацкевичу в присутності уболівальників вручили динамівський шарф з клубною емблемою, після чого Олександр Миколайович пообіцяв докласти всіх зусиль для роботи:

- Усі ми любимо «Динамо», я знаю, що вболівальники переживають ще більше, ніж ми. Постараюся зробити так, що гра нашої команди приносила радість і результат. Дай бог, щоб все склалося, і всі були задоволені. Як би там не було, ми граємо для фанів, для всіх, хто любить цю команду. Тож будемо старатися.



Після цього головний тренер «Динамо» залишив автографи на книзі, присвяченій 90-річчю клубу, підписав листівки і футбольні м'ячі. А на прощання сфотографувався на пам'ять з усіма присутніми і зробив колективне селфі для соцмереж.



На зустрічі був присутній і учасник бойових дій в зоні АТО, один з організаторів дитячого турніру, який нещодавно проходив на полі НТК ім. Баннікова, Володимир Фаренюк. Він запитав про можливість організувати екскурсію на клубну базу і бути присутнім на одному з тренувань команди для дітей із зони АТО, на що Олександр Миколайович відразу ж дав добро.