8 червня 2017 23:20
15

Арбитры Вакс и Жабченко попали в базу "Миротоворца"

Двоє арбітрів з кримською пропискою звинувачені в свідомому порушенні державного кордону України.


Ввечері, 7 червня 2017 року на сайті "Миротворець", який викриває різного роду антиукраїнські елементи, з’явилися профілі двох відомих у футбольному світі нашої держави людей – суддів Юрія Вакса і Анатолія Жабченка. Обоє до весни 2014 року, тобто до часу, поки Російська Федерація не анексувала півострів, представляли столицю Кримської автономії Сімферополь. Після того, як "вєжлівиє люді с вєжлівим взглядом" вторглися на нашу територію, Юрій Якович і Анатолій Сергійович швидко зметикували і в рапортах про матчі вже вказувалися як представники Хмельницького.


Зрештою, шила в мішку не втаїш. На чисту воду футбольних арбітрів вивів журналіст-розслідувач Костянтин Андріюк. То він першим ще два роки тому оприлюднив факти про наявність у кримських рефері російських паспортів. Більше того, пан Андріюк надав відомості про те, що товариші Вакс і Жабченко, мешкаючи у Сімферополі, на матчі української Прем’єр-ліги добиралися авіашляхом з пересадками за маршрутом "Сімферополь – Москва – Київ" за кошт Федерації футболу України.


Як відомо, згідно постанови Кабінету міністрів №367 від 4 червня 2015 року "Про затвердження Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї" були затверджені виключно сухопутні контрольні пункти в’їзду на тимчасово окуповану територію України/виїзду з неї:


- контрольні пункти в’їзду на тимчасово окуповану територію України/виїзду з неї для автомобільного сполучення - “Каланчак”, “Чаплинка”, “Чонгар”;


- контрольні пункти в’їзду на тимчасово окуповану територію України/виїзду з неї для залізничного сполучення - “Херсон”, “Мелітополь”, “Вадим”, “Новоолексіївка”.


Найдивніше те, що навіть після появи цих даних ні Комітет арбітрів, ні ФФУ санкцій стосовно своїх підлеглих не впровадили. Жабченко продовжував судити й цієї весни, а ось Вакс у весняній частині сезону з протоколів таємничим чином зник.

"за маршрутом "Сімферополь – Москва – Київ" за кошт Федерації футболу України."
Ну вакс после удаления Гармаша с шд, наверняка и сам может до конца жизни оплачивать себе любые перелеты самостоятельно.
А почему такие двойные стандарты? Ничего личного, но недавно Усик выложил фото, что приехал в Крым к родственникам...
Сховати
Усик всегда открыто ассоциировал себя с Украиной и Крым считает украинским и своим домом и не хочет его уступать врагам! Поэтому параллели здесь неуместны!
FCDKFan, Через офіційні пункти пропуску.
А че фотка Вакса у обоих?)
цих двух мудаків ще раніше треба було лишати громадянства України,і гнати в шию на роісю!А лишень тепер за них взялися ...
У Усика точно гражданства эрэфии нет и в Крыму он уже не живет вроде.
Реклама как-то фильтруется? А то на сайте уже "Сводки ополчения пидороссии"...
Усик ещё не попал?
Сховати
У Усика точно гражданства эрэфии нет и в Крыму он уже не живет вроде.
Сховати
Kostik, Фото в начале посмотрите которое он недавно из Крыма выложил! :)
Сховати
FCDKFan, когда же до вас дойдет, что нарушением является не само посещение Крыма, а то, каким образом, это посещение было!!!
с территории Украины посещать Крым законно, а с территории россии - нет! для особо одаренных - маршрут Киев - Симферополь через Чонгар - законен, Москва - Симферополь самолетом не законен!!! через Керч - не законно!
Сховати
Фдуч, А когда до вас дойдет, кто и что такое Миротворец? Это государственный орган с соответствующими полномочиями??? Ничего против не имею если запрет по причине гражданства рашки и примет его погранслужба или таможня, но Миротворец - уже задрал!!! Вы где живете? В Европу и с Европой себя вроде ассоциируете?!
Сховати
FCDKFan, а при чем здесь Миротворец???? Разговор о другом! Где я сказал что Миротворец это государственная контора и истина в последней инстанции???? Я попытался объяснить причину попадания в этот список людей! Походу зря стараюсь...
Сховати
Фдуч, Ну а заглавие статьи какое? Я только об этом и о Миротворце, а в остальном полностью с вами согласен!!!