7 червня 2017 17:08

Более 400 болельщиков "Вірні збірній" едут в Тампере на матч Финляндия - Украина

3200 кілометрів, 4 країни Європейського союзу, 4 дні — завдяки преміум-спонсору Національної збірної команди України з футболу — компанії «Перша приватна броварня» — понад 400 вболівальників фан-руху «Вірні збірній» вирушають до фінського Тампере, щоб 11 червня на стадіоні «Ратіна» підтримати наших футболістів в грі проти Фінляндії.


Виїзд фанатів запланований на 9 червня зі Львова. Вже зранку в день матчу, 11 червня, українські вболівальники розгорнуть масштабну програму активностей у Тампере.


Спершу об 11:00 в спорт-барі Passion за адресою Tullikamarin aukio, 1 (http://www.ravintola.fi/ravintola/bar-passion/) відкриється українське фан-посольство, яке забезпечуватиме підтримку наших фанів з усіх організаційних та правових питань в день матчу. Гаряча лінія посольства: +380 50 309 16 16.


О 15:00 на місцевому стадіоні Pyynikki (Kisakentänkatu, 25, Tampere) відбудеться фан-матч Фінляндія-Україна. Щоб стати учасником української команди фанів в цій грі, достатньо надіслати заявку на електронну адресу: [email protected]. Нагадаємо, що в березні цього року в Загребі перед матчем збірних Хорватії та України відбулася гра між вболівальниками обох команд, тоді наша фан-збірна поступилася хорватським фанатам з рахунком 8:6. В Тампере українські вболівальники мають нагоду покращити свій попередній результат.


Доброю традицією для учасників фан-руху «Вірні збірній» є передача благодійної допомоги дітям в містах, де українська збірна грає на виїзді. В Хорватії наші вболівальники спільно з преміум-спонсором національної збірної команди України з футболу — компанією «Перша приватна броварня”» — подарували вихованцям дитячого будинку Kuca Sv.Terezije od Halog Isusa za nezbrinutu djecu планшети та футболки для гри в футбол.


В Тампере підопічні дитячого будинку SOS-Children`s Village Tampere завітають на товариський матч, в перерві якого українські фани передадуть їм гостинці та подарунки від усіх учасників фан-руху «Вірні збірній». Кожен, хто хоче долучитися до цієї благодійної акції, може приносити свої подарунки на стадіон Pyynikki 11 червня з 14:30 до 15:30.


Головна подія дня — матч Фінляндія—Україна — розпочнеться на стадіоні «Ратіна» (Ratinan rantatie 1, Tampere) о 19:00. Вхід на стадіон для українських уболівальників буде відкрито з 17:30. Синьо-жовті сектори: D3-D4. Цього разу українські фанати вирушать на стадіон організовано фан-маршем від фан-посольства о 17:30.


А вже після гри о 21:30 в клубі TELAKKA в самому центрі Тампере (Tullikamarin aukio 3, http://telakka.eu) розпочнеться запальна українська вечірка за участю DJ Юрія Гуржи. Вхід вільний.