29 травня 2017 11:18
6

Турецкие СМИ: "Фенербахче" активно зазывает к себе Реброва

Турки утверждают, что нынешний наставник киевского Динамо может летом возглавить стамбульский Фенербахче, сообщает zbirna.com


Сразу несколько турецких источников не исключают варианта, что в ближайшее время украинский тренер Сергей Ребров возглавит стамбульский Фенербахче.


Нынешний наставник Канареек Дик Адвокат, покинет свой пост 4 июня и возглавит сборную Голландии. Местные СМИ уверяют, что тренер киевского Динамо является одним из главных претендентов на освобождающуюся должность.


Напомним, что Ребров выступал в составе Фенербахче с 2002-го по 2004 год.

Це мабуть жарт! У турків достатньо грошей на кваліфікованого тренера.
Не знаю, як справи у турків у клубі, але було б цікаво подивитись ан Реброва там, як на тренера. У нас точно ні Гвардіола, ні Моуріньо навіть нічого не змінять кардинально, бо зміни потрібні системні. А на це потрібні а) гроші б) власник, який би вкладав на рівні, не менше, як кроти.
не з нашим щастям... :(
Ребров тренер непоганий але в нього нема футболістів з технічними даними які підійшли би під його тактичну схему,тут два варіанта або звільняти і брати нового або підсилювати склад і 3-4х футболістів гнати з Динамо. Підсилювати і гнати треба однозначно чи буде Ребров чи хтось інший.
У найближчі три дні все щодо Реброва проясниться: або продовжать контракт з ним, або він покидає Динамо. Наберемося трішки терпіння, що зараз можна обговорювати?
Победа над «Шахтером» обнадежила президента «Динамо». Он оставляет Сергея Реброва во главе команды. Интересно, это хорошая новость для фанов клуба или нет? - сообщил на своей странице в Твиттер журналист
Сховати
Там уже опровергли это инфу.... но что-то мне кажется что Суркис оставит Реброва