25 травня 2017 23:48

Унаи МЕЛЬГОСА: "Я не увидел расслабленности в действиях футболистов"

Старший тренер «Динамо» (U-21) Унаї Мельгоса прокоментував гру своїх підопічних у поєдинку молодіжної першості проти «Шахтаря»:

- Можу сказати, що матч пройшов у рівній боротьбі. Для нас принципово було закрити центр, але цього не вдалося зробити, й часто виникав простір у середній лінії. Пропустили гол після стандартного положення, але перед самою перервою змогли зрівняти рахунок. У другому таймі вимагали від футболістів діяти інтенсивніше, застосовувати пресинг, і це насправді вдавалося – були відрізки часу, коли ми виглядали дуже непогано. Останні хвилин двадцять хлопці підсіли у фізичному плані, й, як наслідок, пропустили ще один гол зі стандарту.

- Чи не замало ваші підопічні били по воротах?

- Насправді, ми били по воротах рівно стільки, скільки нам дозволяв суперник. Але при цьому варто зазначити, що й ми не дозволили «гірникам» створити велику кількість моментів. У деяких епізодах нам не вистачало глибини, але загалом хлопці провели доволі непоганий матч.

- Тобто, розслабленості в діях гравців ви не побачили, враховуючи відсутність турнірної мотивації після дострокового здобуття чемпіонства?

- Я не помітив розслабленості. Так, ми пропустили два м’ячі після стандартних положень, але загалом футболісти намагалися проявити свої найкращі якості та показати гідну гру.

- В останньому турі чемпіонату, проти «Чорноморця», будете залучати гравців із команди U-19?

- У наступному матчі буде задіяна та ж сама група гравців, що й у попередніх матчах. Якщо й будемо когось залучати з юнацької команди, то не більше двох-трьох футболістів.